Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armin VAN Bach

czy to jest przesadne dbanie o siebie/ciało?

Polecane posty

Gość Armin VAN Bach

codzienna kąpiel, po każdym posiłku myte zęby, dobre jedzenie, regularna siłownia, depilacja miejsca intymnego i pach, co 3 tygodnie fryzjer czy to przesadne dbanie o siebie jesli sie jest facetem?

Gość Tylko 1
Depilację bym wykreśliła, bo to na kilometr leci metroseksualizmem :D czyt. pedalstwem.

Gość dobrze robisz chlopie
Teraz te mlode baby lubia takich pedio. :P

Gość ***ja***
Depilację bym wykreśliła, reszta jak najbardziej pożądana :)

Gość ohydztwo.............
i tak skończysz pod ziemią :-D

Gość Armin VAN Bach
depilacje wykeslic? jestescie zacofane 40 lat wstecz czy co?? nie znam obecnie mlodych kobiet, ktore by lubily jak facet ma dżungle w majtkach i pod pachą :O

Gość ***ja***
Dżungla w majtkach odpada, ale pod pachą - jakoś lubię:) I w ogóle lubię owłosioną klatę i nogi...

Gość oliwasprawiedliwa
nie wykreslaj!!!, uwazam ze jest ok, ja nie cierpie facetow z dźunglą, blehhhhh

Gość depilację bym wykreśliła
bo wygolony facet jest aseksualny

Gość A taka bez celu
Pod pachami musi mieć, to jest męskość. Jak patrze na facetów bez włosków pod paszkami to mi sie nie dobrze robi :( Nie chce faceta kobietę!

Gość AntyMetro
Kobiety czy dziewczynki? Wydepilowany samiec to jak prawie kobieta lub dziecko 🖐️

Gość Armin VAN Bach
tzn. inaczej bo źle to okreśłiłem ja się oczywiscie nie depiluję żadnymi 'taśmami' czy tam zabiegami.. tylko samemu maszynką przytnę aby nie mieć owłosienia pod pachą i w okolicach johnego ;]

Gość Autorze, dobrze robisz
tylko pamiętaj jeszcze o częstym zmienianiu podpasek

Gość Armin VAN Bach
/ Kobiety czy dziewczynki? / mówię o kobietach w wieku 20-30 no nie spotkałem się z tym aby lubiła jak facet ma dżunglę.. oczywiście mówię o tych atrakcyjnych kobietach, bo być może takie, które swoją głowę mają cały czas w bibliotece, inaczej podchodzą do spraw damsko-męskich

Gość jesteś po prostu
metroseksualny spoko, są takie co to lubią :D

Gość A taka bez celu
No to pięknie! Będziesz się teraz męczyć pod paszkami, chociaż podcinać będziesz musiał bo urosną długie :P

Gość ***ja***
ja jestem atrakcyjną kobietą, ale facet dla mnie musi być przede wszystkim MĘSKI------>brak włosków pod pachami jest odrażający

Gość wioskowiczka
a ja powiem tak, brawo autorze!!! bardzo mi brakuje takiego podejscia do zycia wsród facetów, jak się przejdzie ulica latem to widać strasznie zaniedbanych gości, tak samo moi znajomi na uczelni np, mają żółte zeby często, ciało niezbyt atrakcyjne, włochy pod pachami, do tego potrafią zakładać czarne skarpety do krótkich spodenek, fatalny wybór ja uwielbiam kiedy facet dba o siebie tak jak to opisał autor i ja tu osobiscie nie widze przesady

Gość jesteś po prostu
co innego mycie, co innego golenie sobie pach itp autorze, a jakbyś pojechał np na obóz przetrwania, też byś sobie codziennie golił paszki? :D

Gość Dupcia marzsenie
Włosy pod pachami? dziewczyny gdzie wyście się uchowały? czasy małp już dawno za nami, chyba powinnyście się urodzić 100 lat do tyłu dla mnie facet który ma kłębek włosów pod pachą, na brzuchu lub w okolicach intymnych bezapelacyjnie odpada

Gość AntyMetro
Amatorki męskiej depilacji to puste lale wychowane na poziomie estetyki lalek barbie. Prawdziwy facet dba jedynie o higienę, a zarost usuwa jedynie z twarzy i szyi. W miejscach strategicznych golą się jedynie geje, bo włosy przeszkadzają we wprowadzeniu przyrodzenia do rury wydechowej :classic_cool:

Gość Armin VAN Bach
"jesteś po prostu" nie jeżdzę na żadne idiotyczne obozy przetrwania :O po drugie ja nie golę się codziennie, tylko np raz na tydzień.. i to kiedy jest lato (chodzi mi o pachy), bo przede wszystkim, dużo lepszy komfort ma człowiek kiedy nie ma tam włosów.. spocone, obleśne śmierdzące potem włosy pod pachą.. no jestem bardzo ciekawy czy aż tak to lubie a jeśli chodzi o okolice penisa to robie to raz na miesiąc... no chyba, że miałem panne, która też zdecydowanie wolała abym był tam ogolony, no to tak raz na tydzień

Gość AntyMetro
Na obozie przetrwania koledzy zrobiliby sobie z niego rychadełko :D 🖐️

Gość Armin VAN Bach
/ Amatorki męskiej depilacji to puste lale wychowane na poziomie estetyki lalek barbie. / no jasne... a faceci, którzy lubią ogolone kobiety to napewno puste debile i najlepiej z siłowni

Gość jesteś po prostu
na żagle też nie jeździsz, po górach nie chodzisz, kajakiem nie pływasz? :D no tak, pewnie po nocy w namiocie umarłbyś ze strachu, jeszcze broń Boże jakieś robaczki by były! ojej :(

Gość AntyMetro
Kobiety to inna bajka, depilowały się już w starożytności. Poza tym wszystko musi mieć swój umiar, wygolona na zero kobieta też wygląda jak dziewczynka, a seks z dzieckiem prawdziwych mężczyzn nie pociąga.

Gość Armin VAN Bach
To ja mam tu czarny nick ale wstyd mi się pod nim wpisać :O

Gość Armin VAN Bach
Zgadnijcie jaki mam nick na kafe.

Gość Pytasz - odpowiadam
Tak, przesadzasz. Zbabiałeś mięczaku :classic_cool:

Gość kobieta już dojrzała
Wszystko ok,mineły czasy panów brudasów,nareszcie. Dobrze,ze nadeszły w końcu czasy pachnących mężczyzn.