Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona pisząca z Turcji

Uważam, że Paulo Coelho to prawdziwy artysta i pisze o prawdach życiowym

Polecane posty

Uwielbiam jego książki ❤️

Gość a ja tak nie uważam
znam lepszych ...w/g mnie wypromowany przez media. Podobnie jak badziewie pt "Samotność w sieci" głupie i dla małolatów🖐️

Przeczytałam jedną jego książkę. Nie dla mnie. Na pewno dobre dla nastolatków. Zresztą ważne, że czyta się cokolwiek :)

Fakt :) pisze o oczywistych oczywistościach w taki sposób że zafascynowane czytelniczki odkrywają rzeczy o których wiedziały od dawna, tyle że nie myślały o nich ponieważ o rzeczach oczywistych sie nie myśli :p

Gość no to gratuluje ci autorko
:D nie potrafisz sama dobrac sobie lektury i lecisz ślepo na to co gdzies usłyszysz ...taa reklama dzwignią handlu -hasło aktualne !:P ja uwazam ze im głosniej reklamują jakis film czy książke tym wieksza klucha z tego wychodzi /A widz/czytelnik po przebrnięciu tego bagna w głowie ma mętlik i pomimo prawdy cisnącej sie na usta bedzie piał peany ta temat gniota -BO TAK WYPADA i nie będzie chciał uchodzić za debila ...:D :D

No przecież Coelho pisze dla inteligentnych i wrażliwych :D a każda laska chce być wrażliwa i zgłębiać mądrości życiowe :D no i studiować socjologię bo z tego co widzę to wlaśnie ten typ :p oraz nauczycielki:classic_cool:

oj tam, oj tam, niech każdy czyta co chce - w tych czasach to dobrze jak ludzie cokolwiek (poza postami na kafe) czytają :)

Studiuję socjologię bo według mnie są to bardzo ciekawe i przyszłościowe studia :)

ciekawe mogą być, ale osobiście uważam, że żadnej przyszłości nie można z nimi wiązać - mimo wszystko życzę 5.0 na dyplomie :D

Nie mam nic do ludzi studiujących socjologię bo to ich pasja :) za to nie będę tu mówić co myślę o tłumach "inteligentów" idących na podobne kierunki żeby być magistrem bo np gdzie indziej nie dali sobie rady :o