Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akademia Skrzatow

Dzień Kobiet w Akademii Skrzatów

Polecane posty

Gość Akademia Skrzatow

Zapraszamy wszystkie małe i większe Kobietki do wspólnego świętowania tego pięknego Dnia. Z tej okazji stworzymy wspaniałe cudeńka! Będzie dużo kwiatów, cekinów i innych ozdób a to wszystko okraszone smakiem czekolady czyli to co My Kobiety lubimy najbardziej. Warsztaty odbędą się 10 marca (sobota) startujemy o 12.00 Ilość miejsc ograniczona. Bilet 35 zł ( Rodzic +dziecko) Zapisy pod nr tel.664-944-942 Zapraszamy Was serdecznie do fajnej, kreatywnej zabawy! www.akademiaskrzatow.pl Akademia Skrzatów Klub Maluszka ul.Korfantego 34 31-644 Kraków tel 664-944-942

Gość a jak dużych skrzatów
się spodziewacie? Raczej przedział 1-3 czy może 3 i w górę?

Gość jyjyujyuj
Warsztaty z robienia badziewia? Cekiny, bibeloty i inne takie na święto kobiet? To ma być miłe i interesujące? Mnie zemdliło, tak jak myśl o babraniu się w kleju i cekinach o ile dobrze pojęłam sens. No to wymyśliliście! Gotowanie i pieczenie też było pierwotnie w planie? Przecież to gorsze niż Koło Gospodyń Wiejskich tyle że jego sens to wspomóc kobiety w codzienności i żeby było im raźniej. Nikt nie wciska że takie zajęcia to z okazji święta. To za komuny były zajęcia "Praktyczna Pani" w miastach. No ale i tam nie promowano czegoś takiego dla uczczenia święta. Wolę dostać goździk i rajstopy.

Gość Akademia Skrzatow
Zajęcia skierowane są do dzieci od 2,5 roku w górę wraz z Rodzicami.

Gość anulka2012
moim zdaniem ciekawe.W koncu chodzi glownie chyba o to zeby z dzieckiem spedzic wspolnie czas inaczej niz przed TV , a po swojej corce wiem ze takie babranie sie w kleju jak to ujelas sprawia dzieciakom mega frajde