Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanddrraa

Jakie dodatki do mojej sukni ślubnej FOTO.

Polecane posty

Gość nasdakakhdasks
rozumiem... ja miałam suknię wyszywaną recznie perłami i brylancikami, w ten deseń miałam też kolczyki. Odpuściłam sobie wszelkie diademy i inne ozdoby we włosy. Welon miałam tez recznie wyszywany, we włosach dwie łososiowe róże

Gość Sanddrraa
swietna jest ta strona z makijazami :))))

Gość jestem wartka
O fuksja to też piękny kolor ale może okazać się zbyt mocny do twojej sukni, a poza tym ciężko znaleźć dodatki z identycznej tonacji więc fiolet uznaje za bezpieczniejszy :)

Ale fuksja nie musi być ''oczojebna" może być zgaszona a narzeczony może mieć np kamizelkę białą a tylko krawat fuksję.

Gość Sanddrraa
moj narzeczony nie bedzie mial kamizelki bedzie mial garnitur taliowana koszule na spinki i krawat i tyle:)

Gość Sanddrraa
pokazuje co znaazlam w necie kolor fiolet tyle tylko ze za bardzo mi sie nie podobaja ani kwiaty ani kolczyki ale pokazuje jak fajnie wspolgra fiolet:) http://www.voila.pl/212/51qrg/?1

Gość nasdakakhdasks
powodzenia autorko!! Ja już muszę lecieć!! Rada ode mnie : takie mocne kolory pozostaw na inne okoliczności ( będzie ich na pewno jeszcze wiele :) ) Bo często dzieje sie tak, ze chcąc dobrze wyglądać 'przedobrzymy' i wyglądamy śmiesznie. Postaw na klasykę i elegancje :) Pozdrawiam !!:)

Gość Sanddrraa
tyle ze moim zdaniem fiolet to tez by byla taka klasyka :( nie chce wygladac mdlo.. ja strasznie zle czuje sie w jasnych odcieniach. Dlatego wymyslilam ten kolor. Natomiast LOVEEUPHORIA - hmm czerwony odpada nie chce róż.. :( i ta czerwona szminka do mnie nie przemawia:P Przepraszam ze jestem taka wybredna ae same wiecie jaki to wazny dzien :P

Nie szkodzi ;) każdy ma swoj gust nie musi się zgadzać ze wszystkimi :D Wlasnie czytałam fragment wywiadu z panią z firmy dekorującej wesela i śluby i mowiła że trendem na 2012 rok jest wybranie motywu przewodniego głównie jakis kolor ;) więc Twoj pomysł jest na czasie ;) a propo fioletu j abym postawiła na ciemny glęboki fiolet, nie taki wrzosowy bo jasny trochę wieje tandetą wg mnie.

Gość weeryy
strasznie ci zazdroszczę :(

Gość Sanddrraa
lovwwuphoria - oooo to jestem na czasie hehe:D szkoda tylko ze niektore mysla ze moja suknia to wiocha no ale coz:( nie kazdemu sie dogodzi :P Tak wlasnie myslalam nad kwiatami w ciemnym fiolecie z biela :) desperatkabecia - a ty sie nasmiewasz ? bo ja juz nie wiem tyle zlych opini slyszalam tutaj na temat tej sukni ze watpie ze komukolwiek sie podoba :D nie liczac mnie:D

nie ja sie nie nasmiewam :) na prawde bardzo mi sie podoba suknia ślubna musi być bogata a nie jakas szmata z komisu za tysiaka z wyprzedaży :) mówie serio dlatego pytam gdzie ją znalazłaś:)

Gość Sanddrraa
w jednym z salonow w warszawie - L'Amour. -Isabel. Ciesze sie ze taki pozytywny komentarz na prawde nie spodziewalam sie:)

Gość Sanddrraa
ja rowniez uwazam ze slub to slub trzeba wygladac"bogato" a tu niestety {"stylistki" ubralyby mnie w prosta kiecke i delikatne dodatkki:( Dla mnie to elegancja ok ae prostota.Wiec wybralam suknie bogata - ozdobami i ksiezniczkowa o jakiej marzyłam.

każdy nosi co lubi nasze polskie pieknoty poszły za modą proste-piekne a wcale tak nie jest wiadomo ze nie można wygladać jak choinka ale bardzo was prosze :)

Gość Sanddrraa
super ze sie ze mna zgadzasz:) uff chociaz jedna tutaj :)) Natomiast ja nie mam zamiaru wygadac jak choinka jedyna ozdoba beda kolczyki :) Natomiast z naszyjnika rezygnuje za duzo tego by bylo:)

ztą choinką to nie było do Ciebi mówiłam raczej ogólnie:) mnie sie takie bogate suknie bardzo podobają, szczególnie jak są wysokie jakości ze starannie dobranymi ozdobami, wiec gratuluje wyboru :) a te fioletowe dodatki to uważam super pomysł wiec mam nadzieje że coś szczególnego uda Ci sie znaleźć. Pamiętaj że to Twój dzień i masz czuć się świetnie i wyjątkowo a to co gadają tandeciary miej głęboko w poszanowaniu :)

przeglądam sytrone tego salonu i musze stwierdzic że albo mają dobrego fotografa albo bardzo dobry gust:) większośc z tych sukien jest świetnie odszyta doskonale dobrane są ozdoby. A moge sie zapytać w jakim przedziale cenowym jest ta Twoja suknia?

Gość Sanddrraa
hehe mocno powiedziane:) Chociaz biore do siebie ich uwagi i np. dodatki beda subtelne, a myslalam wczesniej o wiekszych kolczykach tylko. No i tu sie z nimi zgodze ze subtelniej :) Ae co do sukni to w zyciu :) Teraz tylko zastanawiam sie nad trenem czy miec czy nie:)

Gość Sanddrraa
wiesz co uwazam ze te suknie są na zdjeciach brzydkie w rzeczywistosci to o wiele lepiej wyglada na prawde:) A moja suknia kosztuje 3500tys.

co do trenu to ja bym sie zastanowiła moja przyjaciółka miała i na początku wesela miała go owinietego o ręke a później po prostu go odpięła wiec wg mnie przy tak bogatej sukni to raczej zbedny wydatek ale zrobisz jak bedziesz uważała, przymierz pooglądaj sie z każdej strony i zrób tak jak czujesz i bedzie git:) wiesz wg mnie większość tych sukni już na zdjęciu prezentuje się bosko a co dopiero w rzeczywistości hehe;)

Gość Sanddrraa
a twoim zdaniem nie wygladaja te falbanki jak z kosiarki?:D ktos tak wlasnie skomentował sie usmialam:) bo dla mnie te falbanki to wlasnie uroku dodaja.

Mi tam też zawsze podobaly się strojne suknie :D Piękne bukiety znalazłam zobacz http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=643&authuser=0&tbm=isch&tbnid=kamYz1ephNfbGM:&imgrefurl=http://www.bialeinspiracje.pl/%3Fp%3D6580&docid=7YENEg_RmyF1YM&imgurl=http://www.bialeinspiracje.pl/wp-content/plugins/dynpicwatermark/DynPicWaterMark_ImageViewer.php%253Fpath%253D2011/07/bukiet_slubny_kalie113.jpg&w=630&h=631&ei=FI5DT4i-FcHdtAaZ-MjbBA&zoom=1&iact=hc&vpx=303&vpy=4&dur=389&hovh=225&hovw=224&tx=132&ty=107&sig=113327367205982721009&page=6&tbnh=146&tbnw=146&start=147&ndsp=29&ved=0CP8FEK0DMKIB kalie są piekne takie subtelne i delikatne i pięknie wygladają w tym kolorze :)

Gość Sanddrraa
faktycznie sliczne!!! te bukiety tylko te kwiaty czy dlugo wytrzymaja? Bo tak jakos chyba bez wody dlugo byc nie moga bo za niecaly czas zwiedna? tak sie wydaje po nich ae sa piekne i tak!!

Gość Sanddrraa
hhehe faktycznie ta co przeslalas suknie to jak spod kosiarki!! heeh chociaz na pewno innym pania sie bardzo podoba :) Bo wiadomo kazdy ma inny gust :)

Myślę że te kwiaty sa tak wypicowane zeby przetrwały dlugo ;) pewnie są moczone w nawozach i substancjach które wydlużają ich trwalość :) ja kiedyś nie byłam przekonana co do kalii ale są przepiekne naprawdę :)

Gość Sanddrraa
nie spamowac mi tutaj jakimis ciuchami!!:P

wiesz mnie tutaj nie chodzi o to kto ma racje, czy Twoja suknia jest ładna czy nie, bo po pierwsze stara prawda o gustach sie nie dyskutuje a po drugie wszystkim nie dogodzisz wiec to Twój dzień i masz się czuć świetnie i najpiękniejsza na świecie ;)