Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanddrraa

Jakie dodatki do mojej sukni ślubnej FOTO.

Polecane posty

Gość Sanddrraa
musze sie przejsc do kwiaciarni i popatrzec na zywo jak te kwiaty wygladaja w bukietach albo ogolne jakie wystepuja w tym kolorze inne kwiaty. Oczywiscie nie chce jakis ozdobek w kwiatach ani nic tasiemka tylko moze byc :)

Gość Sanddrraa
beataryba - ojjj wiele mi sie podoba sliczne!! tyle tylko ze po 400zl :((

Gość Sanddrraa
irysy jakos do mnie nie przemawiaja :(

tak ale zamówienia skladane z pominieciem VAt i dochodowego wygladaja inaczej :) odejnij 23% vat i 19% dochodowego i mamy pewnie o czym rozmawiac :)

Poszukuje natchnienia, inspiracji... Co Waszym zdaniem będzie najbardziej poszukiwane w nadchodzącym sezonie ślubnym? ja obstawiam zawsze przy dekoracyjnych sukniach dłuuugie bajeczne kolczyki a Wy?

Gość Sanddrraa
ja jednak chcialabym na zywo zobaczyc poprzymierzac a nie tak ze zdjecia wiec dziekuje:)

Gość chdhhd
Moim zdaniem makijaż powinien być w stonowanych kolorach może lekki brąz, beż. Sukienka jest na tyle ozdobna że nie pasują do niej ozdobna biżuteria, krzykliwa fryzura i mocny makijaż. Takie moje zdanie:)pozdrawiam!

Gość Sanddrraa
beataryba - tak tez tak slyszalam i wolalabym nie zakladac perel na wlasny slub nawet jakbym miala inna suknie gdzie perly by pasowały. Teraz szukam delikatnych kolczykow krotkich.

no własnie ;/ perły sa piekne... blask w połączeniu z kryształem jest nie do opisania... ale podobno to łzy wiec zmuszam sie do szukania nowego połączenia

Gość Sanddrraa
:)

Gość Sanddrraa
powodzenia :)

a bardziej podobają Ci się rzeczy z wielu małych elementów czy duże wyraźne kryształy?

wybacz... zastój w temacie wymyślania wzorów przydałby się kopniak pomysłów :)

Gość Sanddrraa
mnie osobiscie z malych elementow,

Dzięki :) suknia śliczna życze powodzenia. daj znac jak wybierzesz bukiet tort itd :) sama mam ślub 4 sierpnia i szukam szukam i szukam

Gość Sanddrraa
oo w sierpniu :) to niedaleko mnie bo ja w lipcu :) A jakie sukienki ci sie podobaja:)?

za duzo ich ;p gubie sie teraz walcze ze znalexieniem zespołu.. to 1 jedyne On mial wybrac i zaklepac i jakos tak nie zaklepał i maja juz rezerwacje ... suknia czeka az podpisze umowe z zespolem

Gość Sanddrraa
ja mam juz sale orkiestre kamerzyste fotografa kosciol alkohol suknie :) w sumie duzo rzeczy juz mamy:) No moim zdaniem moja jest bajeczna slodka:)

Teraz kościół jakiś w Sopocie bo miejsce w Sopocie to najlepiej aby było blisko i zespół...

Gość Sanddrraa
aa no widzisz a ja odwrotnie:) Mam maly biuscik wiec taki stroj ksiezniczki chyba mnie nie pogorszy:D