Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochane me

KOBIETKI, PROSZĘ WEJDŹCIE, MAM PYTANIE

Polecane posty

Gość kochane me

mam 21 lat, ost mi sporo prrzybylo dzis wybieram sie na zakupy, poniwaz chce zmienic swoje nawyki żywioeniowe( mieszkam z rodzicami) wiec bedzie ciezko jesc inne rzeczy, ale planuje kupic kasze, ciemne pieczywo, mleko pol procent tłuszczu, jakies pomidory, ogórki, płatki fitness, jogurty naturalne i moje pytanie brzmi CO JESZCZE?? nie chce diet tylko zdrowo schudnąc.. planuje tez zrezygnowac z fast- foodów , slodyczy i nie jesc po 18 - bedzie ciezko.. wiem tez , ze nie wolno jesc ziemniaków, smażonego... makaronów.. nie bardzo wiem wiec co kupic.. wiem, ze wode niegazowana jeszcze, zieloną herabtę.. może jakąś pierś z kurczaka?? zeby zrobic z warzywami?? poradźcie coś.. bo nie wiem co kupic!:(

Gość Do boju
Idz Na dobry fintes , i po godzinie 18 nie jedz Daje zajebiste efekty , chyba że na maks głodna będziesz to pij sporo wody , bo jak coś przegryziesz to już Stopu nie będzie wszystko zjesz , :P

Gość kochane me
no własnie póki co mnie nie stac na fitness, a chetnie bym poszła... chcę zacząć od zmiany nawyków i jakies cwioczenia w domu.. lub na silowni, bo mam znajomych co maja mala silownie.. brzuszki, rowrek itd

Gość Do boju
Samo chudnięcie będzie trwało długo ,jak nie będzie odpowiednich cwiczeń robiła i skóra nie będzie łądna , Jak nie ma kasiory to weś kogoś do biegania , np. rano i pamiętaj jak Robisz wysiłek to nie jedz po tym z póltora godziny , bo mesni które zapracowały muszą się oswoić . No a jak Ci sie spodoba i się nastawisz to biegaj wieczorem też tak 30 min. I nie czekaj szybko efektów bo to trzeba cwiczyć i cwiczyć , Zobacz w internecie dobrę cwiczenia na wszystkie partie brzucha , Też woda np. na zime basen super ujęndria , gimnastyka w basenie daje lepsze efekty :P

Gość kochane me
dzieki, ja jednak licze na trochę szybki proces spalania tluszczyku, gdyż ja jem b. duzo na noc, co 2 dzien fastfoody, słodycze kazdego dnia.. jedzenia smażonego, z duzą ilością soli ... wiec jak zabrakanie organizmowi tego to moze zrzucę co nie co.

Gość kochane me
no to jakies takie mussli aby bylo pożywanie i zdrowo na śniadanie

Też trzeba sprawdzać ile mają kalorii. Spokojnie można się zapychać warzywami - pieczne, gotowane - do wyboru

Gość Do boju
No to CO napisałąś to naprawdę dużo szkodliwego i musisz się wziąć za siebie , bo nie tylko waga Ci grozi no i choroby przez takie odżywianie , Jak chudniesz to coś trenuj do tego , nawet samodzielnie , Nie jedz na noc a najlepiej po 18 pij sporo wody i jabłużka wyczyszczą Ci ze szłaków