Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy Mamom pomagają

Oddam/przyjmę

Polecane posty

Gość Mamy Mamom pomagają

Witam. Jest tu podobny temat,ale tam jest też kupię/sprzedam. A ja bym chciała,żeby tutaj mogły się skontaktować ze sobą mamy mające zbędne rzeczy i te,które naprawdę czegoś potrzebują. Pozdrawiam i zapraszam.

Gość PotrzebującaMamaŚląsk
Chętnie przyjmę łóżeczko oraz rzeczy dla chłopca na 86 92 98 Jeśli ktoś będzie mi w stanie pomóc podam kontakt

Gość do mamy śląsk
ja wlasnie oddalam lozeczko, ale jestem z warszawy

Gość ja jestem sobie kotka
ja bym potrzebowala rzeczy dla 2 latki rozmiar 98 wzwysz chlopca mam ktory ma 5 miesiecy nosi rozmiar 68 jezeli jest jakas mama ktora nie potrzebuje,chetnie bym przyjela prosze odezwijcie sie

Gość mama międzyborów
Mam do oddania wanienkę,ciuchy 0-6,buty 19-21 i parę innych rzeczy. nie wysyłam-tylko dla bardzo potrzebującej mamy.

moj meila nadia212121@o2.pl bardzo potrzebuje ubranek i nie tylko ,jest mi ciezko

do mamy śląsk a wchodzi w gre przesylka to bym oplacila ewentualnie

Gość mama międzyborów
Ja jestem sobie kotka-skąd jesteś?

woj lubiskie

Gość D...zapytajka
do mamy śląsk ja mam do oddania łóżeczko turystyczne Coneco,mieszkam w Tychach,odbiór osobisty-zainteresowana?

Gość D...zapytajka
więc jak mamo ze Śląska???

Gość mama międzyborów
Ja jestem sobie kotka-pisałam nie wysyłam-chyba,że stać Cię aby przyjechać. To jest jakaś potrzebująca mama z okolic? Jak nie to oddam do caritasu...

Gość D...zapytajka
szkoda,ze sie nie odzywasz mamo ze Śląska łóżeczko jest w stanie b.dobrym,wystarczy je tylko troche wyczyscic a moze jest inna chętna mama???

Gość mama.......wdowa
krotko po urodzeniu drugiego dziecka zostałam wdową :-( sytuacja finansowa- drastyczna. Mam dzieci 2 i 13 lat-chlopcy. Chetnie przyjme odzież.

Gość Mamy Mamom pomagają
Mama wdowa-skąd jesteś? Jakiś adres mailowy-żeby dziewczyny mogły do Ciebie pisać?

Gość mama.......wdowa
okolice Katowic agakkm@poczta.fm będę wdzięczna, gdy ktoś się odezwie

Gość Mamy Mamom pomagają
D...zapytajka-możesz pomóc Mamie wdowie?

Gość mama.......wdowa
do autorki z całego serca dziękuję, ale łóżeczko mam, zresztą mały już nawet przestaje w nim spac, tak wiec bardzo dziękuję. Ale jestem pod wrażeniem Twojej skuteczności:-)

Gość hejkajaja
hej oddam za darmo huśtawke- skoczka w dobrym stanie. Brak dziur czy plam jednak ma już kilka lat - zawieszana na haku . Na pewno posłuży jeszcze jakiemuś dziecku. Chętnie oddam potrzebującej mamie oraz nową buteleczke 250ml wraz ze smoczkiem - zwykla buteleczka ale moze sie przyda.

Gość hejkajaja
Odbiór : Jelcz-Laskowice (ok. Wrocławia - bliskie). Zapraszam.

Gość D...zapytajka
Mamy Mamom pomagają D...zapytajka-możesz pomóc Mamie wdowie? Chętnie bym pomogła,ale mój synek ma również ma niewiele ponad 2 latka,tak więc z odzieży nie mam nic co mogło by pasować na synka Mamy wdowy,a łóżeczko chce oddac bo mój szkrab od ponad 6 m-cy w ogóle w nim nie spi i tylko mi zawadza

Gość Kaska z zywca
Mamo wdowa podaj rozmiar swojego synka co prawda mam coreczke i sama potrzebuje pomocy , ale przebiore ubranka i cos wykombinuje.Tylko wyslke musisz pokryc bo mnie niestety na to nie stac.

Gość mama.......wdowa
Kasiu moj synek nosi 98 rozmiar. Czy Tobie te ciuszki się juz nie przydadzą?

Gość Mamy Mamom pomagają
D.. zapytajka - tak spytałam, bo pisałaś, że masz do oddania i skojarzyłam, że mieszkacie w jednej "okolicy" :) Cieszę się, że się pojawiają propozycje oddania, a nie tylko przyjmę i mam nadzieję, że choć kilka mam nawiąże tutaj z kimś kontakt i sobie pomogą. Ja niestety dziecko mam dopiero w drodze, sama mam mało, ale na szczęście jakoś wiążemy koniec z końcem, więc chciałam zrobić coś dobrego dla innych. Pozdrawiam dziewczyny i życzę wszystkim powodzenia i zdrowia dla dzieciaków.

Chętnie przyjmę łóżeczko oraz rzeczy dla chłopca na 86 92 98 Jeśli ktoś będzie mi w stanie pomóc podam kontakt

Gość Kaska z zywca
Mamo wdowa mam tylko 1 pare chłopiecych spodenek na 98. Moja coreczka tez nosi 92-98 .Nie nie sa mi potrzebne.Niestety nic wiekszego nie posiadam.

Gość Kasiu z zywca
Bardzo dziekuje za checi, ale mysle, że przesylka 1 par spodni po prostu sie nie oplaca. damy poczcie zarobic tyle, ile mniej wiecej kosztują w ciuchoku uzywane spodnie. Ale pieknie dziekuje za chec pomocy. nie wiem, czy bede dobrze zrozumiana-nie chodzi mi o to, ze od razu bym chciala dostac pelny karton ubranek, ale moze jeszcze sie znajdzie ktos, kto ma na zbyciu kilka rzezcy, wtedy sie bardziej oplaci wysylka. Zaznaczam-prosze mnie zle nie zrozumiec 🌼

Z wielką wdzięcznością przyjmę cokolwiek, jestem w pierwszej ciąży bardzo długo oczekiwanej - długie i kosztowne leczenie. mój kontakt: inia237@wp.pl

Gość weronika rottati
do ireny 30. Mam duzo ubranek po corci od urodzenia do 1 roku zycia. oddam za darmo.