Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddddddddddddddddddaaaa

Pobil mnie ARAB. Czy moge to zglosic???

Polecane posty

Wczoraj pobil mnie fagas mojej matki. Smial sie ze i tak nie moge na niego doniesc bo nie mam karty pobytu i jeszcze sobie narobie problemow. Czy to prawda? Mieszkam w grecji. Pomozcie.

to naturalne, arabowie uważają , że kobieta musi być bita, bo inaczej nie potrafi sie odnaleźć w świecie. Wiec wszystko jest w porządku.

To jego zdjecie dla przestrogi. http://www.voila.pl/216/9xexa/?1 Kobiety mieszkajace w Grecji uwazajcie na niego!!! Wracajac do tematu rzeczywiscie nie moge nic zrobic?? Poklocilismy sie o to bo on nie chcial po sobie sprzatnac syfu z mojego pokoju. Powiedzial ze od tego sa baby i zasmial mi sie w twarz... Wywiazala sie z tego awantura,a gdy uderzylam w jego 'ego' rzucil sie do mnie z lapami. A moja matka stala jak glupia i jeszcze go broni :/

Gość drep
jak jesteś w Grecji to tak możesz i nawet powinnaś idź na policje gdybyś była w państwie arabskim to nie

Ale on mi powiedzial ze nie mam karty pobytu i mnie odesla do polski

Gość drep
nie odeślą cię bo jesteś w polska jest w UE pewnie cię gdzieś skierują żebyś sobie wyrobiła

Gość drep
on się pewnie boi o siebie bo jego wywala na zbity ryj jak nie ma

Gość ciesz sie ze zyjesz
„Kiedy więc spotkacie tych. którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi (sura 47:4); „Ajeś[i się odwrócą, to chwytajcie i zabijajcie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie (4:89); „Przepisana wam jest walka, chociaż jest wam nienawistna (2:216). W myśl Koranu, jeżeli sumienie sprzeciwia się islamowi, należy je zagłuszyć. Koran przewiduje karę śmierci dla człowieka, który dobrowolnie porzuci islam Podani tylko kilka przykładów. Walid, izraelski Arab urodzony w Betlejem, wspominał, jak studenci w Betlejemskiej Wyższej Szkole na studiach islamistycznych zadali swojemu profesorowi następujące pytanie: czy muzułmanom wolno gwałcić żydowskie kobiety, kiedy Żydzi zostaną pokonani? Odpowiedź profesora była następująca; „Kobiety zdobyte w walce nie mają wyboru są niewolnicami i muszą być posłuszne swoim nowym panom. Seks ze zdobytą niewolnicą nie jest kwestią, w której niewolnica ma dokonywać wyboru. I rzeczywiście, jest to zgodne z Koranem, który mówi: „Zakazane wam są kobiety zamężne, poza tymi, które zostaną zdobyte jako niewolnice takie jest prawo Allaha dla was (sura 4:20). W innym miejscu Koran mówi: „O Prorokul My czyli Allah] uznaliśmy za dozwolone dla ciebie żony, którym dałeś wiana, i niewolnice, które ci darował Allah jako zdobycz, i córki twojego stryja, i córki twoich ciotek ze strony ojca. i córki twojego wuja ze strony matki, i córki twoich ciotek ze strony matki, które wywędrowały razem z tobaj i kobietę wierząc jeśli

On ma karte pobytu na okreslony czas. Mam siniaki na rece i zadrapane oko...myslicie ze go zamkna?

Gość ciesz sie ze zyjesz
ona sama ofiaruje się prorokowi, o ile prorok zechce ją pojąć za żonę... abyś się nie czuł skrępowany. Allah jest przebaczający, litościwy! (33:50). Mahomet korzystał z tego przywileju i miał 14 żon oraz niewolnice zdobyte w zwycięskich walkach. Naprawdę nie wiemy dokładnie, ile miał żon, i studenci zawsze dyskutowali na ten temat. Wiadomo, że jedna z jego żon została odebrana Zajdowi, adoptowanemu synowi Mahometa, i AlLah ogłosił, że jest przeznaczona dla Proroka. Inne były żydowskimi kobietami uprowadzonymi do niewoli; kiedy Mahomet wymordował ich mężów i rodziny. Walid był ciągle „ładowany ideą, że pewnego dnia spełni się proroctwo Mahometa: nastąpi wielka bitwa, w wyniku której Ziemia Swięta zostanie zdobyta przez muzułmanów, a wszyscy Żydzi zostaną doszczętnie wymordowani. o tym proroctwie mówi Księga Radisów: „Dzień Sądu nie nadejdzie, zanim plemię muzułmanów nie pokona plemienia żydowskiego (przekazali: Abu Huraira, Saki rylustim, hadis 6985; za wydaniem Sahih al-Bukhari, t. 4, s. 177). Kiedy Mahometa zapytano, gdzie to nastąpi, odpowiedział: „W Jeruzalem i okolicznych ziemiach. Dlatego Walid sam brał czynny udział w dżihadzie, wierząc, że może się on zakończyć albo zwycięstwem, albo śmiercią męczeńską. W islamie śmierć męczeńska jest jedynąpewną drogą zagwarantowania sobie zbawienia i wstępu do nieba. Allah i jego prorok Mahomet obiecali to w Koranie (3:169). Idolem Walida został Hitler, ponieważ wymordował on jednorazowo najwięcej Żydów w całej historii. Walid został terrorystą tylko dlatego, że Koran przerażał go wizją piekła i straszliwych kar których można było uniknąć, prowadząc dżihad. Na szczęście wpadła mu w ręce książka, która zachęciła go do przeczyta Patrzącnia Biblii. Bóg prowadził go w tym czytaniu, pokazując proroctwa, które się spełniły co do joty. Po pewnym czasie Walid zaczął rozumieć, że źródleinjudzkicb problemów jest grzech, a najgorszym wrogiem człowieka jest diabeł, a nie Żydzh Miliony muzułmanów dzisiaj żyją tym samym chorym pomysłem, że pewnego dnia oni uczynią Żydom w Ziemi Swiętej to samo, co Mahomet uczynił Żydom w Arabii. Faktycznie pozwolenie na mordowanie Żydów i chrześcijan oraz na zabieranie ich żon jako nałożnic jest wrośnięte w muzułmański „święty Koran i stanowi podstawowy powód nienawiści muzułmanów do Żydów w dzisiejszym świecie! Kiedy Walid poznał prawdę o Jezusie, zobaczył islam w prawdziwym świetle i nie mógł dłużej wyznawać religii Mahometa, Dopiero później się dowiedział, że jego matka już jakiś czas temu potajemnie przyjęła chrzest i modliła się za niego. Musiała to iskrywać, by pozostać przy życiu...

Gość drep
dziecko jesteś w UE grecka policja cię ochroni

Gość nova europa
jak to zgłosisz to policja aresztuje cie za rasizm:classic_cool: