Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia beztroska

Jak można sobie zrobić dziecko nie mając warunków! No jak?

Polecane posty

Gość szczesliw aaa
15:11 [zgłoś do usunięcia] DOBREEEEE TAAAAA szczesliw aaa a kto powiedzial ze jestem nie udacznikiem chocby dlatego nim jestes, bo poprawnie pisac po polsku nie potrafisz:( nie mowiac o watpliwej inteligencji

Gość DOBREEEEE TAAAAA
szczesliw aaa ze co:D

Gość głupia beztroskaaa
Moja ciotka miała menopauzę w wieku 42lat i lekarz stwierdził,że przez 20lat jego praktyki jest najmłodszą pacjentką,która "zgubiła okres". Komuś złośliwemu przeszkadzały moje wypowiedzi-domyślam się,że jednej z tych,które żyją z opieki.

Urodzić dziecko to jedno. Wykarmić, ubrać drugie. Niektórzy na tym kończą swoje obowiązki względem niego. Nie wiem, co jest w tym nagannego, że chcę je jeszcze zabezpieczyć finansowo, wykształcić, a przy tym nie odejmować sobie niczego. Doprawdy naganne.

Gość głupia beztroskaaaaa
Tak,tak jesteś zła,bo chcesz mieć pieniądze na życie,a nie żebrać. Znów mi ktoś zabezpieczył hasłem nicka.

Gość lpoakaka
bo najgorzej jak dwoje przygłupów dobierze sie do siebie i narobi dzieci, wtedy te dzieci skazane są na biedę już od samego poczęcia. No ale jak ktoś zamiast mózgu posiada tylko cipę no to mamy to co mamy

Gość no to faktstycznie
bo najpierw robią, a potem żebrzą.

Gość mama Wiki 29
kiedys mieszkała koło nas para, ( znajomi mojej koleżanki) oboje wyrwali się z domu ze wsi , wynajmowali to mieszkanko, co raz zalegali z czynszem, ale libacje i wioskowe dyskoteki co weekend, ona nie pracowała w ogole, on dorywczo, ( on panienki na boku, o czym mysle ta jego ''narzeczona wiedziala'', trzymała się go kurczowo bo nie miala gdzie pojsc , bez kasy, zawodu..postanowiła ze zrobią sobie dzidziusia, obecnie dziewczynka ma 3 latka, nadal tułają się po mieszkaniach i uciekają kiedy brakuje na czynsz.. ci ludzie nie maja ani warunkow finansowych ani mentalnych. dlaczego tak jest ze ktos sie stara latami, ma kupe kasy i nie wychodzi a taka pinda rozloży nogi i po miesiącu ciąża..