Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeniwaNazeczona

Ślub we wrześni, czy mam już zacząć...?

Polecane posty

Gość LeniwaNazeczona

hej ślubuję we wrześniu tak się zastanawiam czy już mam zacząć organizować suknię? jak wy dziewczyny szukałyście? Jeździłyście po salonach? Czy np szukałyście w internecie? Ja narazie oglądam sobie obrazki na google grafika i tam sobie przegladam, ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko i jest tam mega bałagan :-( probowalam jeszcze chodzic po salonach w swoim miescie ale praktycznie kazda strona salonu ma jakies brzydkie kolekcje albo z 2009 roku :-( mieszkam w Szczecinie. Dzięki za rady!

Gość AgnieszkaWlodarczyk
Ja polecam www.twojasuknia.pl znalazlam niedawno i tam sobie ogladam kiecki. Nie ma wszystkich producentow ale przynajmniej spokojnie mozna sobie ogladac i moze cos wpadnie Ci w oko. Tez ogladalam zdjecia na google ale trudno pozniej bylo zlokalizowac czy dana suknie mozna dostac w moim miescie (krakow). Pozdrawiam i zycze pieknego slubu, ja slubuje w czerwcu :)

Gość fefefe112233
ja tez korzystam z obrazkow na google wydrukowalam sobie te ktore mi sie podobaja i mam zamiar jezdzic po salonach w moim miescie ja slubuje w sierpniu tez juz musze wystartowac :)

Gość pobudka2
juz ostatni dzwonek, na stronach pisza, że pol roku to juz trzeba ogarniac kiecke :_)

już powinnaś zacząć suknię załatwiać, w sieci lepiej nie szukać, na swoim przykładzie powiem, że podobał mi się jeden model, ale po przymiarce wyglądałam w nim koszmarnie, w końcu kupiłam suknię, na jaką w katalogach nie patrzyłam w ogóle. Musisz jeździć i mierzyć, nie ma innej rady, jak trafisz na tą idealną, to będziesz wiedziała, że to ta i żadna inna ;)

Gość taka jedna z wrzesnia
leniwa ja tez jestem ze szczecina, slub we wrzesniu;-) a gdzie patrzylas za sukniami? ja bylam w pracowni slubnej w pilichowie ale nie powaliła mnie ich oferta, w salonach suknie drogie a ja idealnej figury nie mam, znalazlam w sieci firme ktora szyje na wymia i tam bede wlasnie szyla swoja kreacje;-)

Gość kgbsldpispo
zacząć zacząć już czas :)

Gość ja znalazlam na tej stronie
www.twojasuknia.pl ja znalazlam tutaj i pozniej pojechalam do salonu