Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAVIDSEN

moj facet jest wlasnie na kawie z byla..jak zareagowac jak wroci?

Polecane posty

Gość DAVIDSEN

MOJ FACET Z KTORYM JESTEM OD ROKU I DO TEJ PORY WSZYSTKO DOBRZE SIE UKLADALO WLASNIE UMOWIL SIE NA KAWE ZE ZNAJOMA....OCZYWISCIE PYTANIE CZY TO TYLKO KAWA? OCZYWISCIE PODEJRZEWAM ZE ZAMIAST KAWY JEST LOZKO...ZNAJOMA (JEGO) PRZYJECHALA DO SYNA W ODWIEDZINY( NIE MIESZKAMY W POLSCE) I UMOWILI SIE NA SPOTKANIE. PRZECZYTALAM NA GG GDYZ NIEOPACZNIE ZOSTAWIL WLACZONE GDYZ ZADZWONIL TELEFON KTORY GO ZDENERWOWAL I WSTAL OD KOMUTERA. WIEM ZE Z TA KOBIETA SPOTYKAL SIE JAK JESZCZE NIE BYLISMY RAZEM I PRZY SPOTKANIU LADOWALI W LOZKU....TERAZ MIESZKAMY RAZEM ZATEM NIE WIEM CZY TO TYLKO SPOTKANIE ZNAJOMYCH CZY DOJDZIE DO ZDRADY...JAK WYCHODZIL POWIEDZIAL ZE NIE BEDZIE GO 3 GODZINY ALE NIE POWIEDZIAL GDZIE BEDZIE. OCZYWISCIE NIGDY BYM SIE NIE DOWIEDZIALA GDYBYM NIE PRZECZYTALA JEGO GG.... TERAZ NIE WIEM JAK ZAREAGOWAC...AWANTURA CZY SPOKOJNIE..ALE JAK SKORO MNIE SZLAK TRAFIA..POMOZCIE...

Gość DAVIDSEN
CZY WYPADA RZEBYM ZAPROPONOWAŁA IM SEX W TRÓJKĄCIE?

Gość Bella 24
a naprawdę tego chcesz?? Nie będziesz zła jak jednak sie okaże że jej poświęci więcej uwagi?? Ja spróbowałabym jednak pogadać o tym gdzie i z kim był... nie umiałabym się nim dzielic z inna kobieta ale może Ciebie to kręci...