Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaniaztorunia

możliwe,że zaskoczyło

Polecane posty

Gość małaaniaztorunia

Ostatnią miesiączke miałam 22.01 (od 21 plamienie) cykle 30 dniowe. Kochałam się z mężem 06.02. Miałam infekcje wcześniej. Potem 11.02 i 12.02. 11.02 zauważyłam stosunkowo niewielką ilość śluzu płodnego. Trochę boli i kłuje mnie brzuch i jajniki. Chcę iść na vacu i rolletic dzisiaj. I kurcze,nie wiem. Niby było po owulacji,ale ten śluz. Myślicie,że vacu może zaszkodzić ew.ciąży?

Gość małaaniaztorunia
Czy obecność sluzu zawsze jest równe z owulacją? Nie powiem,staramy się o dziecko,ale np.w styczniu śluzu było znacznie więcej,i szczyt był bodajże 07.01, seks był regularnie od 03.01 do 11.01 i nic. Czyli co,cykl wydłużył mi się parę dni? Ciągle mam wrażenie,że @.

Gość małaaniaztorunia
Podnoszę

Gość małaaniaztorunia
Hallo

Gość nicka23
Może jeszcze wszystkim powiesz w jakiej pozycji się kochaliście i jak Wam było? Boże kobieto ogarnij się!! Z takimi pytaniami to do ginia - tu nikt się nie zna na Twoich śluzach!

Gość małaaniaztorunia
Chodzi mi tylko o to,czy owulacja pokrywa się ze szczytem śluzu i czy jeśli szczyt jest późno,okres też się spóźni. Jedna ciąże straciłam i chcę znać prawdopodobieństwo,bo chcę iść na bieżnie pod ciśnieniem!

Gość nicka23
No to idź do ginekologa - nikt na forum nie odpowie Ci na takie pytanie! A poza tym raczej nie ufałabym zdaniu innych ludzi którzy nie są lekarzami..

Gość małaaniaztorunia
Duże lasek stosuje obserwacje,i wie wiecej niż ja. Pytanie mam na teraz- bo o 20 mam trening. Proste.

Gość nicka23
Nie chcę być nieprzyjemna ale jeśli tak podchodzisz to swojej ewentualnej ciąży to nie dziwię się że poprzednią straciłaś! Ważniejszy jest dla Ciebie jakiś głupi zabieg? A jak jesteś w ciąży a ktoś na forum powie Ci, że vacu nie jest szkodliwe i znów stracisz ciążę? Dorośnij!

Gość małaaniaztorunia
Większość ronionych ciąż to wady zarodka. Uwierz,robiłam multum badań,3razy zmieniałam lekarza. Od połowy cyklu nie pije i uważam na leki,nawet apapu nie biorę. Dlatego nie mów,że jestem nie odpowiedzialna! Chodze na vacu,bo po pierwsze- dużo przytyłam na zwolnieniu,a po drugie- fajnie się czuję,takie przyjemne zmęczenie. I wiem,że ciąża to jedno z przeciwskazań,wysiłek i podciśnienie. Robiłam rano test,jedna kreska i wykluczyłam ciąże ze stosunku 06.02. Ale od tych następnych nie minęły 2tyg i zastanawiam się,czy owu w moim przypadku mogła się przesunąć,czy mogę w 100% wykluczyć ciąże.