Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifhiweufheuwifh

Ogromny problem..

Polecane posty

Gość ifhiweufheuwifh

Witam wszystkich. Prosze, pomozcie mi. Jestem juz ze swoim chlopakiem 1.5 roku, i ostatnio czesto zartuje na temat swojej orientacji seksualnej. Mowi mi, np. (kiedy go dotykam) "wolalbym, zeby to moj rycerz dotykal mojego ciala" lub "szkoda, ze nie jestes facetem, wtedy tryskalbym miloscia". Ostatnio wyskoczyl z tym, ze podniecaja go male dzieci, kiedy trzyma je na kolanach. Przeraza mnie to i nie wiem, co mam robic. Pytalam go o to wielokrotnie, ale on nie odpowiadal, albo mowil, ze zartuje. To nie prowokacja, co mam robic, pomocy !

Gość trallkaaa
to mają być żarty?! nie znam normalnego faceta, który by nawet w żartach czy po pijaku walił takie teksty... lepiej uciekaj!

Gość uciekaj czym
prędzej normalny facet nawet tak w żartach nie mówi....bo to dla niego hańba!

Gość ifhiweufheuwifh
no wlasnie problem w tym, ze to nie jest zart i naprawde nie wiem co mam robic... ale kocham go i nie chce uciekac.

Gość trallkaaa
to pomyśl sobie, co będziesz czuła jak z nim zostaniesz a np. miesiąc przed ślubem a on pod presją Ci wyzna, że jest gejem... albo dowiesz się po ślubie.... Albo jeszcze lepiej, przyjdą kiedyś policjanci w kajdankach i w ten sposob do Ciebie dotrze że jesteś z pedofilem!!!

Gość ifhiweufheuwifh
On nie chce sie zenic. Wlasciwie nie wykazuje w swoim zachowaniu (oprocz tych "zartow") niczego co mogloby wskazywac na to, ze jest bi/homo czy nie daj boze pedofilem. On ma dosc dziwne poczucie humoru i jest bardzo inteligentny, ale boje sie, ze te zarty to rzeczywiscie cos powazniejszego niz dziwne pooczucie humoru. Dodam tez, ze nie mam problemu z podnieceniem go, dlatego sama nie wiem...

Gość nicka23
Lepiej niech się zacznie leczyć zanim będzie za późno i zrobi coś strasznego - przy tym bycie gejem to pikuś..

Gość ifhiweufheuwifh
Zostawic go ?

Gość nicka23
Powiedz mu że Cię to nie bawi i albo niech przestanie tak żartować albo niech przyzna, że ma problem. Wiem, że nie tak łatwo zakończyć związek, tym bardziej jak się kocha. Daj mu szansę ale jak się okaże, że naprawdę ma takie skłonności - uciekaj Pozdrawiam Nica

Gość vans
zostaw w pizdu potem bedziesz paczki ze smalcem do więzienia słać ..

Gość ifhiweufheuwifh
Tak tez zrobilam Nica. Powiedzialam, ze mnie to nie bawi, dodal tylko, ze w takim razie nie bedzie tego typu "smiesznych zartow". Nie wiem, mam bynajmniej wielka andzieje, ze jednak nie ma z tym poroblemu.