Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosiam.

Jak wykorzystać pieniądze z telefonu - błagam niech mi ktos powie.

Polecane posty

Gość Piter88
Ja też skorzystałem z tego zamiensms.pl (znalazłem ich na jakimś forum). No i wypłacili mi kasę z telefonu. :D A już myślałem, że tak się nie da.

Gość Edziawredzia
Tak to działa, ja też korzysrtam z zamiensms.pl i to nie jest oszustwo, wszytsko działa tak jak w regulaminie, jeśli chcecie mieć pewnośc to sobie poczytajcie

Gość gość
a możesz dokładnie jak to działa na tym zamiensms.pl ? chciałabym sie dowiedziec co po kolei mam zrobić itd, mozesz napisac? :>

Gość gość
@gość zamiensms.pl działa tak, że wysyłasz do nich smsa pod wskazany numer, wybierasz potem kwotę do wypłaty i zatwierdzasz. Tak do 3 dni dostaje się kase na konto, ja zazwyczaj na drugi dzień mam.

Skorzystałam z waszej rady z tego portalu zamiensms.pl, choć przyznam, że dreszczyk byl, że tych pieniędzy na koncie nigdy nie zobaczę ;P ale wszystko przebiegło jak miało, bez zastrzeżeń. Dzień później już miałam pieniądze.

Gość gość
Działa ta stronka tak jak mówicie! Dzięki za radę, kasa się zgadza :)

Gość gość
Ja mam z pewnych względu sporo kart SIM i nie wyobrażam sobie raczej innego sposobu, niż zamiensms. ;) lepiej nie korzystać z usług innych serwisów, które najczęściej są bardzo niepewne, a głupio też, żeby kasa przepadła.

Gość Wolty
Po przeczytaniu tego wątku stwierdziłem, że spróbuje i faktycznie mega bezproblemowo działa. Moge szczerze polecić i zachęcić wszystkich tych którzy jeszcze się zastanawiają. Warto się zarejestrować.

Gość gość
Czemu nie mogę wejść na stronę zmiensms.pl?

Gość gość
U mnie zamiensms.pl normalnie działa. Kasa właśnie się robi :)

Gość gość
Widzę, że zamiensms.pl już sie tu przewija, ale też kiedyś korzystałam z tego serwisu i kasa przyszła bezproblemowo

Poczytałam wasze komentarze i też skorzystałam z zamiensms.pl i też wyplacilam kase. Wczesniej korzystałam z innych stron i stawki były zbyt wysokie i się to po prostu nie oplacalo i długo trzeba było czekac. Na zamiensms.pl nie czekałam długo i mniej zaplacilam. Spoko opcja :)

Gość sylwia234
Polecam zamiensms.pl juz kilka razy zdarzyło mi sie korzystac z ich usług i jestem jak najbardziej zadowolona. Bez żadnych problemów, pieniedze przyszły po 3 dniach na konto , mozna tez punkty zamieniac na kupony rabatowe, spoko sprawa :)

Gość gość
wszyscy tak sobie chwalą, że stwierdziłem ze też skorzystam, tak żeby wytestować i faktycznie, wszystko super działa! Pieniadze dotarły na konto po dwóch dniach :D

Gość gość
stronka wymiensms.pl pobiera strasznie dużo kasy za wymianę np zp 6zł otrzymałam 2 punkty, które wymieniłam na kasę czyli 2 zeta czy to się naprawde opłaca?

Gość gość
Widze ze zamiensms oplaca sporo naganiaczy... moim zdaniem ich prowizja jest złodziejska. Sama szukam sposobu jak odzyskac kilka stówek z konta w plusie, ale poki nie znajde czegos co zwroci mi chociaz 70% to bede zbierac dalej....

Gość gość
Ja kiedys zamienialam i tez na zamiensms.plJest prowizja ale jesli masz stracic pieniadze i i tak ich nie wykorzystac to lepsze i to :)

Gość diAngelo
już spory w sumie czas z zamiensms.pl też korzystam, po co mam tracić kaskę, jak mogę ją odzyskać z telefonu :)

Gość gość
Możesz je wykorzystac jako paypal albo jakies fajne kody rabatowe;) Ja ciagle tak robie

Gość lilka2
Myślałam, że to będzie fake ale rzeczywiście wypłacają pieniądze na zamiensms.pl Super, że jest taka opcja.

Gość gość
W jaki sposób można je wykorzystać jako paypal?

Gość gość
Można kasę z karty wydać na konkury i liczyć że się coś wygra, lub wymienić je na bitcoin https://coins4sms.com/

Gość gość
Polecam nowy serwis który jest wypłacalny i na prawdę oferuje support 24/7. Wypłaty są realizowane o każdej porze bez względu na dni wolne Link: http://przelejsms.pl/account_ref=84991

Gość gość
Odkupuje karty sim GG 1661450