Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaussi

mam PROBLEM!!!!!

Polecane posty

Gość klaussi

czesc mam 19 lat, jestem w klasie maturelnej. Nikt mnie tam nie lubi i kazy sie ciagle ze mnei smeije. lubie sie uczyc bo potem chce miec wyksztalcenie. nie mialam nigdy chlopaka bo jestem brzydka. Nosze normalne ubrania bo nie lubie sie wyrozniac. Nie jestem biedna. Odstaje od rodziny, moje rodzenstwo sie mnei wstydzi, nie wiem juz co mam robic co zmienic w sobie, bo nawet jak zaczelam sie malowac to sie ze mnei smiali :( doradzcie mi

może malowałaś sie nie umiejętnie ??najlepiej to udac się do stylistki/ty trochę zapłacisz niestety ale zrobia z Ciebie kobietę.

Gość klaussi
nie mam dobrej figury, chcialabym cos zmienic ale boje sie reakcji innych ze beda gorzej mi dokuczac

Gość sratytaty na raty
jak jesteś w klasie maturalnej, to do końca roku masz ok 2 miesiace. Wytrzymasz. Potem zmienisz szkole, a zmianę zacznij w wakacje, żebyś znów nie stała się obiektem drwin. A póki co Nie patrz na nich, kup sobie jakiś fajny gadżet, za który dziewczyny dałyby się pochlastac. Zobaczysz że zaczną się same do ciebie garnąc. Tylko nie przyjmuj ich z otwartymi rękami, tylko z rezerwa, może lekką ironią

Gość klaussi
Macie racje ale co moge zrobic ze soba, stylistki nie bd wynajmowac pzreciez...