Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japanesspa

sukienka

Polecane posty

Szukam sukienki na swój ślub i do tej pory nic mi się nie podobało. I oto znalazłam śliczną sukienkę, jej jedyny mankament to kolor ecri kupić???

Gość szukniaszuknia
jezeli Ci dobrze w tym kolorze to ok. w białym wydaje mi się że wygląda się młodziej. Pomyśl jakie dobrałabyś do niej dodatki - wiązanka, buty, biżuteria, welon. do bialej raczej łatwiej je skomponować. jeśli masz pomysł na dodatki i podoba Ci się suknia to nie widzę przeszkód

Gość ewkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jaka to sukienka?? ksiezniczkowa czy moze prosta?

Gość kika1986
Ja biore ślub w ecru. Na początku też chciałam białą, ale po przymierzeniu ecru już odpada.

Nienawidzę białego koloru, fatalnie się w nim czuję i moim zdaniem równie kiepsko wyglądam. Zdecydowałam się na suknię ecru z gorsetem w morelowe róże i bukietem w tych barwach. Wyglądałam (nieskromnie przyznam :) ) bardzo dobrze :) Zdecydowanie bardziej ta kolorystyka pasuje do mojej urody.

Gość fioletowe irysy
Ja też brałam ślub w sukni w kolorze ecru, w bieli źle wyglądam, to kwestia karnacji. Ja wybrałam suknię lekko dopasowaną w biodrach, z usztywnianą górą, do całości dobrałam woalkę i proste pantofelki z okrągłym noskiem. Myślę, że całość wyglądała trochę retro, ale chyba podobało się ;)

A ja miałam śnieżnobiałą suknię i bardzo mi się podobała, w końcu to z dawien dawna kolor ślubnych sukien. Zawsze można całość ożywić kolorowymi dodatkami.

powiem tak krój sukienki jest skromny, bo jest dopasowana. prosta. Ale jest bardzo zdobiona, perełki koronki. Założyłam temat bo moja mama mówi, że sukienka ecru nie nadaje się na ślub, a ja w niej naprwdę bardzo ładnie wyglądam i właśnie pasuje mi do karnacji. martwię się czy nie będzie problemu z dodatkami...