Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatelka

chamstwo

Polecane posty

Gość obywatelka

Dzisiaj idąc do pracy(było jeszcze ciemno)mijał mnie facet na rowerze.Powiedział do mnie-ale masz dupę!Osłupiałam.Facet szybko odjechał i nie zdążyłam dać mu w gębę!Na drugi raz będę dzwonić na policję.A wy dziewczyny co byście zrobiły w tej sytuacji?

Gość samotniś
obywatelka masz rację to chamstwo

Pewnie bym go gonila, po czym wyjeła składany parosol, tłukła w łeb gdyby upadl skoczyłabym na brzuch a w miedzyczasie dzwonila na policje... Bo przecież reakcja musi byćwspółmierna do czunu. ;)

Gość samotniś
to Ci obywatelko powiem tak wracam z pracy wieczorem i zajechałem na stację samochód zatankować to było w walentynki i tak sobie myślę tu walentynki a ja sam jeszcze po chu.....wym dniu i mało myśląć wręczyłem kobiecie na tej stacji największą czekoladę jaką tam mieli żebys widziała jej minkę

Gość Krol Troll VI
zanim by przyjechali to byscie juz oboje doszli :classic_cool:

Gość mariner
A lez ci piekny powiedzial komplement.Widac podniecil sie ! A ja bym powiedzial z usmiechem -dziekuje !:) No! chyba ze rzeczyfiscie nie dbasz o figure :( to cos innego !:(((

Gość A masz na czym siedzieć ??
To pochwal się zdjęciem !

Gość obywatelka
mam czym piernac zdjecia nie pokaze ale moge wrzucic nagranie audio

Gość samotniś
to wrzucaj

Gość obywatelka
Nie będę wstawiać swoich zdjęć ,żeby napalali się na mnie jacyś faceci! Jestem zgrabną kobietą po 30 i nie życzę sobie żeby obcy facet robił uwagi o mojej pupie!(ani w ogóle o moim ciele)znajoma opowiadała że kiedyś jakiś pijany gość(no bo jakże inaczej!)głośno zastanawiał się czy ona ma włosy na hmm.bikini.O zgrozo ona potraktowała to na "luzie"i powiedziała mu że tak,łącznie z ich kolorem!!

Gość samotniś
a jak miała to potraktować

Gość mariner
slusznie zrobila ! miala kobitka jaja!:)))

Gość mariner
Niepotrzebnie autorko sie wkurzasz.! Facet wyrazil ci swoje uznanie w sposob najlepszy do okolicznosci a ty chcesz slac na niego policje jakbys zyla w 18 wieku Zaloze sie ze w mlodosci ostro cie traktowano w domu i na msze co niedziela wysylano! Potem ,w wieku doroslym ma sie potem takie zboczenia :)ze chce sie kazdemu facetowi jaja urwac bo "osmielil sie"!

Gość samotniś
poprzednik po niekąd ma racje

Gość samotniś
a właśnie jak bys zareagowała na to co ja zrobiłem???????

Gość ObywatelGC
Obywatelko zgrabna kobieta po 30 Wiesz co w Twoim wieku powinnas uznac słowa o Twojej pupie za komplement i mu jeszcze podziękowacże obejrzał się za Tobą!

Gość samotniś
tak może i jako komplement ale nie powinien tak do niej powiedzieć

Gość obywatelka
czy obelga czy komplement obcy faceci nie mogą robić takich uwag pod moim adresem!czy inne sobie na to pozwalają?!

Gość mariner
Pozostaje ci wiec nosic taka plakietke na piersiach i plecach z opisana wczesniej deklaracja :).Unikniesz wtedy zaczepek facetow.:) ktorym sie podobasz. Zyjesz w okreslonej rzeczywistosci i jesli sie nie dostosujesz to bedziesz codziennie sfrustrowana :) Uznaj swoja atrakcyjna kobiecosc i potraktuj ja jako atut w swoim zyciu :)

Gość obywatelka
Zawsze byłam poważna,stonowana-tak mnie wychowano.Dlatego może tak właśnie reaguję,tak to odbieram.Znajoma poradziła mi tak-jeśli spotkasz się kiedyś z podobnym zachowaniem to odwzajemnij się facetowi tym samym...Dla mnie oczywiście to czysta niedorzeczność.Niby co mam zrobić,krzyknąć za nim że ma dużego?!

Gość obywatelka
Moja koleżanka(jest chyba szalona)zaczepiona w ten sposób, krzyknęła za facetem, a gdy ten się obejrzał ściągnęła spodnie i majtki i wypięła w jego stronę tyłek! Facet podobno był w absolutnym szoku! Ja oczywiście nigdy bym się w ten sposób nie zachowała, choćby(oby nie)zaczepiano mnie i sto razy...