Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrascmadroscwielka

lubicie demoklracje?

Polecane posty

Gość madrascmadroscwielka

ja niue, w sumie wole rezimy totalitarne czy cos w tym stylu w demokracji zawsze jest syf!

Gość tfggggggggsfd
Nie nawidze

Gość w korei pd
jest demokracja i hjundaje, kje + sos rybny i LG ogolnie sporo lepiej niz u nas.

Gość niekonieczny
mamy taki totalitaryzm, że się w pale nie mieści. O ile wolność jednostki jest w miarę znośna, to jako społeczeństwa i narody kapitalizm dusi nas jak może. Zresztą, jaki to kapitalizm, może dla paru osób, bo reszta ledwie zipie, spłacając kredyty. A co masz na kredyt, to nie jest twoje, tylko tych co ten kredyt dali.

Gość jemu pewnie chodziło
o koreę płn, ale w korei płd też nie do końca jest demokracja np. właśnie za wyrażenie poparcia dla tej drugiej korei idzie się siedzieć lub są różne represje tj nie ma wolności słowa niestety do końca. ale są teraz dobrze rozwinięci gospodarczo choć jest też sporo biednych ludzi(wiem bo byłam). w korei płd była kiedyś gorsza dyktatura (tylko prawicowa rzadził li syng man) w płn(komunistyczna i do teraz się utrzymała) w płd teraz jest dużo lepiej ale tak na 100% wolności to nie ma

Gość Pan Kiełbaska
Lubię demokrację, ma swoje zalety, ale wolałbym raczej coś na kształt demokracji socjalistycznej (nie mylić z PRL)

Gość w Północnej jest demokracja
nie siejcie dezinformacji!