Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Jak się ubierać, by wyglądać młodziej?

Polecane posty

Mam 27 lat i na tyle wyglądam, co zrobić, żeby wyglądać młodziej? Jak się ubierać, malować? Mam 163 cm wzrostu i ważę 55kg. Jakie kolory odmładzają, jaki rodzaj obuwia np. szpiki czy płaskie? Płaszczyki czy kurteczki?

Gość Noxelia wylogowana
legginsy, jakies kozaczki i bluza z kapturem :classic_cool:

Gość dziewczyno jedyna
przecież jesteś młoda, chcesz wyglądac jak nastolatka?

Gość dziewczyno jedyna
ubieraj się kolorowo ale z klasa, to ci doda uroku a nie jakies przykrutkie kurteczki jak gimnazjalistki

Jeżeli Twój facet jest z rocznik 92 a Ty 85 to niech raczej on sie stara by wygladać dojrzalej, bo Ty to raczej sie zbłażnisz ubraniem 16latki

Gość BIRIBITY CELEBRITY
ja pytalam kilka dni temu, jak ubierac sie by wygladac na nastolatke, mam 25 lat, jestem szczupla, 165cm.no i udalo sie, kupilam sobie 5 par zajebistych obcislych rurek biodrowek, kilka bluz z kapturem z nadrukami, tez ladnie dopasowanych, kolorowe t-shirty i tuniczki, do tego adidaski lub krotkie botki na obcasie,albo kolorowe saszki i miodzio!

Gość dziewczyno jedyna
a tak to w czyms chodzilas bo to sa normalne ubrania a nie dla nastolatek hehe

Gość BIRIBITY CELEBRITY
mialam inny styl, bardziej elegancki i stonowany, spodniczki, szpileczki, sweterki, takie tam. ale uwazam ze takie ciuchy postarzaja. wiec teraz na luzie, lepiej sie czuje i pytali mnie dzis o dowod jak kupowalam piwo:d a bylam ubrana w dzinsy, bluze z kapturem i krociutka kurteczke skorzana, do tego kozaczki i wlosy w kuca:)

dziewczyno jedyna Jak nastolatka to może nie, ale tak z pięć lat to chętnie bym sobie odjęła :) BIRIBITY CELEBRITY - dziękuję za radę! A jaki makijaż???? Ja ubieram się zazwyczaj : obcasy niskie jakieś 4-5 cm, właśnie przeważają ciemne kolory, dziś byłam w czarnym płaszczu i czarnych kozaczkach na małym obcasie.

Gość BIRIBITY CELEBRITY
biel bardzo odmladza:) zeby wygladac mlodziej trzeba miec piekna rozjasniiona cere i delikatny makijaz, usta blyszczykiem,a nie szminka, niepomalowane powieki, za to mozna poszalec z rzesami i np.kreska:) ale przede wszystkij gladka rumiana i jasna buzia ja co wieczor myje twarz mlekiem i nakladam maseczke ze smietany i twarozku, rewelacyjna cera jest po tym, nie musze zadnych fluidow nakladac

BIRIBITY CELEBRI Dzięki :)🌻 Więc może dziś się spróbuję tak ubrać białe futerko i białe kozaczki :P i delikatny makijaż :)

Gość Noxelia wylogowana
białe kozaczki ? chyba kurrwa zartujesz :o

Gość hahahahahhahah to ta mitomanka
elegenckie ubrania postarzaja. t-shirty z nadrukami,kolorowe ubrania odmladzaja. Fajnie tez nosic kolorowe apaszki czy cos takiego na szyje :)

hahahahahhahah to ta mitomanka Dzięki za pomysł :) Apaszki żadnej nie mam, ale może o tym pomyślę. Jeszcze macie jakieś pomysły? Jak Wy się ubieracie?

Gość hahahahahhahah to ta mitomanka
zwróć uwage na dodatki, np apaszka, kolorowy lakier na paznokciach, kolorowe kolszyki. Takie ubrania bardzo świetnie wyglądają. Są żywe i dają energie. Nikt się nie odwraca za kobietami które przemykają w beżach i brązach :o

Gość BIRIBITY CELEBRITY
ale nie napisalam o najważniejszym, o prawdziwym eliksirze mlodosci... po prostu wypijam sperme swojemu chlopaka, a czasem mi robi wytrysk na twarz, wygladam na 10 lat mlodziej, polecam wszystkim!

Gość biribity celebrity
haha a zazdroscisz podszywie?:D

kochana ja mam 36 lat pracuje w biurze ale chodzę w rurkach sweterkach do bioder paseczek szaliczek kozaczki na koturnie puchowe kurteczki niebabciowa torebka , rany wiecie co mam dziecko 16 lat i jak idę na zebranie do szkoły to szok wszystkie mamy szaro czarne kurtki taki smutek normalnie jak by nie było innych kolorów no ale zaznaczam bez siary i kiczu