dormita 0 Napisano Luty 21, 2012 Czy można jeszcze gdzieś znaleźć jakieś fajne ciuchy? nie mam czasu szukać,a chciałbym coś jeszcze upolować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hipiskaaa Napisano Luty 22, 2012 tak, tak, możesz spokojnie jeszcze skoczyć np. do zary, ostatnio kupiłam tam sliczny sweterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krotkaodp Napisano Luty 23, 2012 najważniejsze pytanie to gdzie mieszkasz, żeby coś polecić a nie strzelać w ciemno, ja jestem z Wrocławia, i w ten weekend oficjalnie zakończyłam sezon przecen ;) mogę coś doradzić, tylko napisz skąd jesteś i czego szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna.d 0 Napisano Luty 23, 2012 ja się w sobotę wybieram do Wrocka dlatego z chęcią przeczytam gdzie można się udać na łowy :) myślałam o factory.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dormita 0 Napisano Luty 23, 2012 Mieszkam w duzym miescie dlatego chodzi mi o sieciowki, tam mozna wylapac najlepsze okazje. tylko nie sprecyzowalam pytania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dormita 0 Napisano Luty 23, 2012 hipiskaaa, dzieki, uwielbiam zare, myslalam,z e przeceny sie juz tam skonczyly,a tu porsze! Za to dla ciebie: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=FPh4XpktdyM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gedi 0 Napisano Luty 23, 2012 zapraszam do wzięcia w ciekawym konkursie o laptopa, jak myślicie kto wygra. Jak nie wy to na pewno ja. www.pokonamcie.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labamba8787 0 Napisano Luty 24, 2012 ja uważam, że teraz jest bardzo dobry czas na to , żeby poszperać sobie w sklepach i kupić jakieś ciekawe rzeczy , bo kończą się wyprzedaże i teraz można znaleźć naprawdę ciekawe kąski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1KarinaK Napisano Maj 25, 2012 Hej, a słyszeliście może o Wielkiej Nocy w Lidlu??:)) było można gosować przez jakiś czas co ma być przecenione i teraz otwierają sklepy na noc i dużo rzeczy będzie przecenione po 50 a czasem nawet 70% ;)) a najlepsz jest to że nie mam następnego dnia pracy wieć mogę się wybrać na nocne zakupy!!:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marykey Napisano Marzec 22, 2013 jak nie masz czasu szukać i biegać po sklepach to poszukaj czegoś w sklepach internetowych. teraz na kontri.pl sa duze przeceny. dodatkowo, mozesz wykorzystać kod rabatowy (treść kodu dziendobry. 20 zł przy zakupach powyzej 100 zł. opłaca się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedyna11 Napisano Marzec 23, 2013 Jeśli szukasz jakis bluzek czy sweterków zapraszam na strone http://www.modestyle.pl/?node_id=1472&lang=pl&sprod_promo=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOWOŚĆ NOWOŚĆ NOWOŚĆ Napisano Marzec 24, 2013 Jeśli szukasz czegoś dla najlepszego przyjaciela człowieka http://siedem-zyczen.sklep.pl/ tu znajdziesz wszystko.CODZIENNIE NISKIE CENY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach