Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matellka

Jak rozmawiać z głupią osobą?

Polecane posty

Gość Matellka

Mam dośc częsty kontakt z kimś wyjątkowo głupim. Nie da się po prostu tego uciąć. Ta osoba "teoretycznie" mnie lubi, ale... potrafi rzucić tak idiotyczny tekst, że ogarnia mnie wstyd. Np. dziś w wiekszym gronie powiedziała do mnie, że jak zechce to moze mnie zwyzywać, ale nikomu innemu tego nie pozwoli zrobić. Po prostu żenada... Co na tak durną odzywkę można odpowiedzieć? :o

Gość chcesz się nauczyć gadać
z głupią osobą? poćwicz sama ze sobą w lusterku :)

Gość Matellka
Ćwiczę codziennie, ale ta w lustrze jest jakąś kompletną idiotką. W ogóle nie mogę się z nią dogadać.

Gość najpierw dorosnąć
Najpierw dorosnąć trzeba, a potem jest czas na rozmowy na poziomie pewnie macie czas gimnazjum, sądząc po twoich wypowiedziach Oj dzieciaki , dzieciaki

Gość Matellka
... na studiach magisterskich. Co czyni całą tą sytuację jeszcze bardziej żenującą.

Gość Matellka
Ekonomia.

Ja mam jednego przyjaciela niezbyt rozgarnietego. Chłopak ma złote serce itp. Jednak jego intelekt ekhmm. No cóż. taka osoba na dłuższą metę drażni. Glupie odzywki, drażni mnie kiedy nie rozumie sarkazmu.

Gość Matellka
Np. powiem wam, że dużo bardziej ekonomiczny jest seks ze zwierzętami niż z ludźmi bo do zwierząt to ani prezerwatyw nie trzeba(nie będzie ciąży) ani żadnych dowodów miłości dawać się nie musi po prostu idziesz i masz co chcesz.

Gość miszczowskie
ale to jest dziewczyna czy chłopak?

Gość Matellka
No. chyba, że taki np. Muflon nie ma ochoty i kopnie, albo rogiem ubodzie. To bardzo boli i trzeba czasem na opatrunek wydać.

Gość Matellka
Ale generalnie jak przekalkulować wszystkie koszty to mówię wam - ze zwierzętami taniej!

Gość Alllle dlaczego
czy jesteś skazana na przebywanie tam, gdzie ta osoba też przebywa? - czy to może ktoś bliski? - ktoś z rodziny?. Najprościej byłoby Ci doradzić -unikaj towarzystwa tej osoby, bo domniemam, że ignorowanie, jak to określasz owej "głupiej osoby" nie jest z jakichś względów możliwe. Czegoś nie dookreśliłasz i i dlatego narażasz się i tu na forum na głupie wypowiedzi.

Gość Matellka
Odbyt Muflona jest ciepły w taki bardzo miły sposób. Pochłania niczym czarna dziura wszystkie me troski.

Gość Matellka
Kiedy mam już wszystkiego dość, kiedy mam ochotę zrobić wreszcie coś dla siebie a nie dla innych idę do muflona i zatracam się w cieple, zapachu i smaku jego odbytu.

Gość werwerwer
Nigdy nie gadaj z głupim: najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Gość Matellka
Za każdym razem to dla mnie wyjątkowe i głębokie przeżycie, dźwięki dobywające się z jego wnętrza są jak słowa, są jakby za każdym razem chciały przekazać mi coś innego. Staram się w nie wsłuchać, zrozumieć je...

Gość Matellka
Na granicy snu i jawy, odurzona zewsząd wonią piżma, doznaję iluminacji spoglądając na dyndające nade mną dostojne utorbienie muflona.

Gość Matellka
Ostrożnie zbliżam do niego wargi i delikatnie biorę do ust.

Gość Matellka
JUŻ JESTEM. Zdaje się że jakaś osoba pokroju mojej głupiej znajomej się tu znalazła... ONA po prostu jest w mojej grupie i jestem narażona na jej towarzystwo (grupa liczy po 7 osób...)

Gość Alllle dlaczego
To trudne, ale nie daj się wciągnąć w dyskusję. A tu na forum, jako żywo masz dowód na to, że jakiś sodomita z zacięciem literackim usiłuje rozbujać dyskusję. Jeszcze trochę popisze i przestanie.

gdybyś była inteligentna umiałabyś się "dostosować" rozmawiać z każdym o wszystkim

Gość Matellka
feger weź się zamknij przygłupie, jestem inteligentna i nie oceniaj bo mnie nie znasz, spierdalaj cymbale!

Gość Matellka
Ssam je w rytm ruchów robaczkowych jelita zarówno muflona, jak i moich.

Gość Matellka
Ten wulgarny wpis nie jest mój. Bądź co bądź nie jest łatwo kiedy ona kieruje tak durne odzywki do mnie. Albo drze się: ty chyba tępa jesteś! nie myl mi kurwa! (jak pomyliłam pewne pojęcie, przed jakimiś ćwiczeniami jak sobie powtarzałyśmy).

Gość Matellka
Powtarzałam sobie z koleżanką, a ta chamówa stała koło mnie i podsłuchiwała. Naprawdę... to żenujące.

Gość Matellka
Uważam, że to wspaniałe że mogę zadowalać muflona w takiej harmonii z funkcjami jego organizmu.

Gość studencik,
u mnie w grupie jest taki jeden, jest tak głupi, że wszyscy go tępią :D

Gość Matellka
Myślę, że moja głupia koleżanka po prostu zazdrości mi moich relacji z tym sweetaśnym zwierzątkiem.