Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkairobert

odstawienie tabletek-ciąża

Polecane posty

Gość moniczkairobert

witam Was dziewczyny,otóż mam małe zmartwienie i chciałabym żebyście podniosły mnie na duchu,chociaż może i wolałabym szczerą opienie.przez ponad rok brałam tabletki C** ostawiłam bo stwierdziliśmy z mężem że już czas na dzidzie.04.02.odstawiłam tabletki.08.02 dostałam normalnie krwawienie z odstawienia.kiedy ustało od razu zaczęliśmy starania i tak do niedzieli.Mój Luby w poniedziałek wyjechał na trzy miesiące.I teraz mnie cały czas dręczą myśli,że chyba za szybko na owulacje;(chyba jednak się nie uda;( dodam,że od kiedy skończyło się krawienie bolą mi cały czas jajniki,chyba dopiero dochodzą do siebie,a do owulacji jeszcze pewnie daleko;(dziekuję za przeczytanie tematu i czekam na szczere opienie,pozdrawiam

Gość ja urodziłam naturalnie
chyba będziesz musiała poczekać ze staraniem do powrotu mężczyzny swojego, wątpię żeby zaraz po krwawieniu udało się zajść

Gość moniczkairobert
no właśnie słyszałam,że po tabletkach to może być różnie,dlatego myślałam,że się uda

Ja odstawiłam 25/04/2010, a pozytywny test wyszedł mi 06/08/10 więc spokojnie możecie sobie używać jak twój facet wróci.

może Cie nie pocieszę, ale życzę Ci byś jednak w tym cyklu nie zaszła w ciążę! po odstawieniu powinnaś poczekać ok 3mc aż organizm oczyści się z hormonów. zacznij przyjmować kwas foliowy, zrób podstawowe badania jak np morfologię. przygotuj się na tę ciąże. powodzenia :)

Gość moniczkairobert
rozmawiałam z lekarzem,powiedział,że mozemy od razu się starć,wcześniej mielismy problemy,mówił,że teraz mogę znaczniej szybciej zajść w ciąże