Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdabtbjk

22 letnia samotna matka

Polecane posty

Gość asdabtbjk

Witam. Jest mi strasznie smutno i mam ciągle doła, jestem samotną matką, mam 3 letnią córkę, facet mnie zostawił. Nawet nie wiem jak w tej sytuacji poznać kogos, ciężko mi. Nawet nie wiem po co tu pisze. Czy wgl jest ktos kto zainteresuje się młodą matką?

Gość andia
czemu myślisz,że nikt Cie nie zechce,to że masz dziecko to nie oznacza ,że będziesz sama.

Gość w szoku18
A dlaczego ma sie nie zainteresować?

Gość Supremus Dux
No w końcu, nie zostawił jej bez powodu.

Gość malinowa dama kier
moja kolezanka jest samotna matka a ma 28 lat i jeszcze wierzy ze ułozy sobie zycie, dziecko ma 4 latka, 22 to młoda jestes i jeszcze zycie przed tobą, naprawde, uwierz!

Gość jako facet mowie
- tak, ale nie wpadaj w marazm tylko i rozne depresje, to odpycha. no i tez nic na sile- lepiej byc pewnym drugiej osoby- to zreszta sama juz wiesz.

Gość sorryaletakaprawda
No będzie ciężko,zwłaszcza,że jesteś tak młoda i masz już dziecko. W lepszej sytuacji byś była,gdybyś miała 28 lat.Nikt nie będzie chciał takiej młodej dziewczyny z takim bagażem,chyba że jakiś 40 letni samotny facet. To,że urodziłaś dziecko jeszcze jako nastolatka świadczy o tobie,że nie jesteś zbyt rozsądną osobą.

czyli urodziłaś w wieku 19 lat.. trzeba było pomyśleć o tym wcześniej

Gość asdabtbjk
super pocieszenie... Ja już chyba nikogo nie znajdę :(

Gość monika__Zet
ja tez urodzilam w wieku 19 lat a teraz mam 22 czyli tak jak autorka i to nie ma nic do rzeczy, najwazniejsze ze jest odpowiedzialna i wychowuje dziecko.. napewno kogos poznasz mam mnostwo znajomych ktore maja dziecko z innym i poznaly naprawde w porzadku facetow.. glowa do gory

Gość Supremus Dux
To,że urodziłaś dziecko jeszcze jako nastolatka świadczy o tobie,że nie jesteś zbyt rozsądną osobą. no noo właśnie tak jest. No ale gdyby nie był takich kobiet, to co zrobiliby frajerzy ? A tak w takiej sytuacji, zawsze dla nich jest miejsce jakieś. Szukaj frajera.

Gość pocieszny
czesc. A mozna wiedziec skad jestes? Nie martw sie tak bardzo bo to w niczym nie pomoze. Poszukaj moze znajomych w internecie. Znajdz kogos kto chetnie bedzie mial ochote porozmawiac z toba w tych ciezkich chwilach. Glowa do gory bedzie dobrze

Gość rozterki juz nie
ale pierdoleenie ze az sie rzygac chce..co z tego ze miala 19 jak urodzial????????????jak by usunela toby byly wyzwiska a tak urodzial..w wieku lat bedzie miec wspaniala nastolatke w domu... i drugie pieerdolenie ze ja zechce staruch--sama bylam w Twoim wieku autorko...i co??mam tez nastoletnia pocieche + sliczna mala kruszynke i fajnego meza i uwaga!!!o 3 lata mlodszego ode mnie..i dodatkowo super przystojnego i zakochanego we mnie i naszych dzieciach!!!

Gość andia
to,że urodziła w wieku 19 lat to znaczy ,że jest nierozsądna?głupota,znam dziewczyny co urodziły w tym wieku i nie są głupie.fajnie osądzać gdy sie nie jest w takiej sytuacji,ja sama urodziłam jak miwłam 19 lat i nie uważam ,że to był błąd.

Gość jako facet mowie
sorryaletakaprawda- twierdzisz, ze 28 latka z dzieckiem ma wieksze szanse od 22latki? ciekawa teoria, yhym :D dziewczyna ma jeszcze kupe lat zeby poukladac wlasne zycie, a w okolicach 30 dziecko nie bedzie juz tak absorbujace- wiecej czasu dla siebie. wczesniejszy rodzicielski fajrant przed 40'- wtedy mozna sobie sprawic druga mlodosc. tylko trzeba spojrzec na to inaczej, nie jak karze nasza obecna badziewna kultura. znam osobiscie taki przypadek. ale jak tam chcecie

Gość asdabtbjk
Nie wiem co o tym sądzić.... Lubelskie a czemu pytasz?

Gość znajdziesz kogos, ale na
necie nie szukaj i pocieszaj sie u kolezanki, a nie jakiegos faceta, ktiory szuka latwego seksu jak ten wyzej:o

Gość znajdziesz kogos, ale na
jak ten wyzej-pocieszny:o

Gość Supremus Dux
Chociaż nie próbujcie wmawiać, że faceci traktują tak samo kobiety bezdzietne i te, które mają już dzieci.

Gość MłodaMama06
Tez jestem sama i z 3 letnia córcia odkad skupilam sie na dziecku faceci sami do mnie lgna... Dbam o siebie, córcie-bo ona jest moim słoncem. Jestem na tyle pewna siebie, ze to facetów kreci. nie mozesz myslec tylko o tym ze jestes samotna bo facet do szczescia w prawdzie nie jest ci potrzebny.. Masz dziecko-najwiekszy skarb dla kobiety. Facet to takie narzedzie po którym płakac nie wypada a do nabycia innego nie powinno się spieszyć.. nie daj sie wepchanac w skrajności.. Desperacja w niczym ci nie pomoze..

Gość asdabtbjk
Nie wiem gdzie szukać, jakies portale internetowe? Nie mam pojęcia

Gość weronika rottati
a jak wytrzymac bez seksu i braku bliskosci faceta???/

Gość pocieszny
moze bysmy sie poznali blizej? Co ty na to? Ja mam 25lat

Gość pocieszny
moze bysmy sie poznali blizej? Co ty na to? Ja mam 25lat

Gość dziś na pomarańczowo
nie martw się kochana. teraz jest tyle młodych kobiet w takiej samej sytuacji jak Ty, że faceci siłą rzeczy będą musieli się z Wami powiązać, jeśli w ogóle będą chcieli mieć kobietę. także moim zdaniem masz szanse na faceta takie same jak każda inna samotna mama

Gość asdabtbjk
Skąd takie nagłe zainteresowanie?