Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaano

przez zazdrosne dziewczyny zrezygnowałam z pracy :(

Polecane posty

Gość onaano

Witam .Chciałabym podzielić się z wami tym co mnie boli i prosze was o podsunięcie mi najlepszej drogi wyjścia z mojej sytuacji. Zacznę od początku. Mam 19 lat .Od 2 lat pracuje jako modelka .Zarabiam na swoje utrzymani, szkołe ,stancje ,jedzenie ,kosmetyki .Od czasu do czasu pomagam finansowo rodzicom a . tym roku zaczęłam studia i udawało mi sie łączyć obowiązki szkolne z pracą. Pracuje w agencji gdzie obecnie jestem najmłodsza dziewczyną .Przez co chyba mam najwiecej zlecen i szczerze mówiąc zarabiałam najwięcej z dziewczyn . One maja już dzieci i mężów i nie dziwie im się że były o to zazdrosne .Jednak nie przypuszczałam ze dojdzie do tego że nie zniose tej zazdrosci i zwolnie się z pracy. Dzisiaj rozmawiałam z szefem prosi mnie o powrot mówi ze mu na mnie zalezy bo bylam obowiązkowa i dochodowa a tamte dziewczyny nie zarabiaja ostatnio nic :( wrocic mimo atmosfery?

Gość virstula
tak, wróć, trzeba być twardym a nie miętkim mięczaku

Przeciez im wlasnie o to chodzilo, zebys zrezygnowala! Wracaj! Skoro jestes dobra w tym co robisz, niezle zarabiasz to jestes glupia rezygnujac przez zawistne babska.

Gość bedemieccesarke
pewnie, że wróć, niestety w tej branży chyba nie możesz liczyć na dobrą atmosferę, zawsze ktoś będzie zazdrosny...

Gość dihvsdslfirgdnfv ds
To taki zawód niestety. A nie da się tak zrobić, żebyś pracowała bez kontaktu z nimi? Nie wiem, jak to wygląda, ale nie jest ot przecież siedzenie 8 h w biurze.