Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka na raz ...

upławy !!!

Polecane posty

Gość kilka na raz ...

Witam moj problem pojawia sie odkąd pamietam ... mam dosyć dziwne uplawy ... raz sa ciemno szare ... niekiedy zoltawe ... czasami nie ma ich w ogole a jeszcze niekiedy biale o konsystencji twarożku z grudkami a czasem bez ... a na wargach osadza sie biała wydzielina jakby w formie kremu. Zdaża sie ze nawet bielizne musze zmieniać kilka razy dziennie. A na poczatku stosunku odczuwam silny bol i pieczenie w glebi pochwy. Na mojej ostatniej wizycie u ginekologa okazalo sie ze mam zapalenie a nadżerki brak .. dostałam globulki ...ale po ich zakonczeniu znowu ukazały sie białe uplawy, Prosze o pomoc.. zrozpaczona. A jelsi chodzi o zapach to przy kazdym kolorze uplawow towarzyszy inny ... przy szarych zapach drozdzy ,,, przy zoltawych rybi ... a przy bialych brak ... i pochwa mnie nie swedzi

Gość podpalana_jajniczka
stawiam na infekcję mieszaną: bakterie plus grzyby. posiew plus antybiogram, antybiotyki plus leki przeciwgrzybiczne dobrane na podstawie antybiogramu, do tego lacibios femina na przywrócenie dobrej flory i ph. wstrzymać się od seksu na czas leczenia i po kilka dni. powinno być dobrze. warto poprosić też leki dla partnera.

Gość fajnajulia
zrób sobie parodniowa kuracje lactovaginalem, przywraca prawidłowy poziom flory bakteryjnej w pochwie. ja bym poszła tez na wymaz jesli to nie pomoże, żeby wiedzieć na co sie leczyć a nie w ciemno.

dobre są również globulki z propolisem i takie z dobrymi bakteriami, trzeba się wspomagać i walczyc :)

Gość agula8
szare upławy i rybi zapach to typowe dla infekcji bakteryjnej, a białe serowate i swędzenie lub ból to grzybica. Mozliwa jest infekcja mieszana. Jakie leki dostałaś? może były za słabe, ja na Twoim miejscu wróciłabym do lekarza po inny lek-albo niech zleci Ci posiew na bakterie i grzyby-tak byłoby najlepiej. Przy leczeniu dobrze brac probiotyki-mój gin zaleca provag przez 20 dni i nie powinno się współżyć. Czasem wskazane jest leczenie partnera-bo mozliwe że Ty sie leczysz a on zaraża.dopytaj o wszystko gina.