paulisiek 0 Napisano Luty 21, 2012 Witam. Miałam nie miłe zdarzenie które krótko opiszę: miałam okres 30 stycznia, 18 lutego kochaliśmy się z narzeczonym i pękła nam gumka. Nie chcę mieć jeszcze dziecka wiec zgłosiłam się do lekarza po 48 godzinną tabletke. Czy mimo tego jest szansa że zaskoczyłam? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mou Napisano Luty 21, 2012 raczej nie, ale nie ma 100% sposobów oprócz szklanki wody zamiast seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulisiek 0 Napisano Luty 21, 2012 i czy mogę już zrobić test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Luty 21, 2012 Nie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulisiek 0 Napisano Luty 21, 2012 a kiedy najlepiej zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Luty 21, 2012 14 dni po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawiston Napisano Luty 21, 2012 Niech zakłada 2 gumki i wiąże sznurkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulisiek 0 Napisano Luty 21, 2012 bardzo śmieszne pawiston, żal mi takich ludzi jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawiston Napisano Luty 21, 2012 Mi też ciebie żal jak zaskoczyłaś. Pograj sobie w warcaby, a sex zostaw na inne czasy, jak będziesz bardziej odpowiedzialna i świadoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach