Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozesz ty moj oj bozesz

jezus maria wiecie co zrobilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

bylam w rosmanie chcialam kupic podklad i nie mialam wiele czasu wiec nie myslac dlugo patrze na moj ulubiony jest dobra huj patrze kolor ok huj biore nastepny za testerem i do kasy i teraz w domu patrze wzielam kolor ciemniejszy :( czy jak jutro pojde to mi wymienia na jasniejszy nie mam rachunku :( kurea jego mac , cipa huj dupa cycki i kasa poszla sie jebac jak myslicie?

Gość blondynkaZnatury
mysle ze bez paragonu nic nie wskorasz, ale idz i zapytaj, nic ci nie szkodzi :P

Gość djhwhfriw
bez paragonu - nici. Ale postaraj ie trafic na ta sama kasjerke, moze Cie pamieta. Otwieralas ten podklad? Powiedz, ze go nie uzywalas, ze sie zwyczajnie pomylilas i chcesz tylko wymienic kolor, a nie firme czy cos.

Gość djhwhfriw
pewnie ze ich, a jak! nie ? :P

kosztowal ponad 50 zl

aha dobra ja ci kupie loda ty mi kupisz podklad albo 10, wchodze w to :D

Gość My to mamy
ale jestes idiotka to nie wina kasjerek tłumoku mogla klientka pomieszac bez paragonu sie nie pokazuj bo nic nie wskurasz... nast razem patrz tlumoku co kupujesz

dobra ale od tego sa kasjerki i te ukladaczki towaru zeby wszystko gralo do kurwy nedzy, zaniedbaly to i przez te podle swiniaki jestem w plecy z gruba kasa. nie mam kasy ani czym wysmarowac jutro ryja, co tera? ja sie pytam kto za to odpowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jako konsument mam prawa!!! klinet nasz pan a nie odwrotnie swinie podle na kazdym kroku oszukanstwo i zlodziejstwo !!! a rzygac sie chce na to podle spoleczenstwo ;(

dobrze ze to tylko o ton ciemniejszy ale co z tego jak podklad mam na pol roku jak nie dluzej ;/ bede wygladac jak wiesniara ;/ nie na to nie pozwole musze zainwestowac w jasny ;(

Gość nasturcja lis
ale z ciebie prostaczka:O

Gość helka a a a a
o boze zachuwujesz sie jakby to bylo tysiac zlotych !! a to tylko 50zl chyba ze dla ciebie to duzo chociaz widac ze na utrzymaniu rodzicow jestes maax ci daje 17lat

mam jeszcze resztki starego wiec wygrzebie ze słoika starczy jeszcze na kilka dni ;( a co potem? sad konsumenta? moze zadzownie do Uwagi, ja nie pozwole sie tak traktowac ;(

bede sie sadzic. o nie nie podaruje im tego jak mi nie wymienia ide po porade do UOKIK

Gość helka a a a a
zartujesz sobie teraz ?:) a jak nie to sorry ale padam ze smiechu :D:D:D:D:D:D

z tym sadem to zart, po prstu musze odreagowac, zla jestem ze nie popatrzylam ale z drugiej storny za testerem tego koloru powinien stac ten sam kolor

Gość helka a a a a
a moze grzeczniej ? bo wiesniara jak na razie to jestes Ty ;> ze swoim szczeniackim zachowaniem. Ile lat masz pytam sie? masz w ogole 17??? Boże widzisz i nie grzmisz :))) Jakbys byla grzeczna to bym ci przelała na konto te 50zł ale jak taka pyskata jestes to narka.

nie chce od was pieniedzy nie jestem zebrakiem i mam swoj honor

ACTA usuwa posty, oho zaczelo sie.

Gość Anitkaaaaa
tak sie sklada ze ja pracuje w rosmanie i nie przyjmujemy towary bez paragonu! kazdy produkt ma swoj kod. Musimy w komputerze zrobic zwrot a pozniej nowy skasować. Nie wymienia ci bez dokumentu sprzedazy. wYBacz ale takie sa prawa. A to ze byly odcienie pomieszane to pogratuluj klientka one mocno mieszaja a my musimy to ukladac nie da sie byc non stop przy jakims dziale i non stop robic porzadek. Amen.

szkoda ze nie wzielam paragoniku :( no trudno , kupie sobie nowy jak bede miec pieniadze :( a na razie sie bede smarowac tym :(

ja kiedyś kupiłam w Tesco rowerek dla chrześniaka okazało się w domu że nie ma kółek w pudelku zapakowany był.

a czego post z ceną usuneli, ze sklep musi sprzedac po cenie na opakowaniu jaeli przy kasie sie okazuje ze towar jest drozszy,

Gość jem se biszkopta [cool]
Hahaha rozwalil mnie twoj styl pisania, zayebisty :D pzdr 🖐️