Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość branko

Jądra

Polecane posty

Gość branko

Witam , zauważyłem że mam jedno jądro większe od drugiego i jest strasznie twarde do tego od dołu czuje jakby jakieś narośle jak długo to dotykam to zaczyna boleć na jakiś czas , co to może być ? pozdrawiam

Gość rozowa wstazka
branco z tego co mi wiadomo to jedno jadro musi byc wieksze od drugiego, natomiast narosl to moga byc wrosniete wlosy. moj facet mial takie dziwne jakby twarde krosty na mosznie i poszedl do lekarza to lekarz dal mu taki plyn do nacierania, zeby te wlos sie przbily i od tamtej pory nie mial problemu. anjszybciej bedzie poprostu pojsc do lekarza

Gość branko
te narośle czuje od środka na jądrze , z tego co pamiętam mam to od dawna ale teraz tak z dupy poczytałem i trochę się zmartwiłem

Gość rozowa wstazka
no to idz do lekarza. nikt lepiej Ci nie doradzi niz on. czy te narosle sa w skorze czy tak jakby guzki na jadrze?

Gość branko
no tak jakby jeden duży guzek od dołu , czytałem że jądra mają być miękkie a ja mam jedno miękkie a właśnie te prawe twarde

Gość branko
na jądru nie na skórze

Gość rozowa wstazka
idz do lekarza, to moze byc zwloknienie albo cos takiego. zrobia Ci usg i bedziesz wiedzial co to

Gość branko
do jakiego lekarza się udać i czy trzeba iść pierw do rodzinnego po skierowanie ?

Gość rozowa wstazka
najlepiej do urologa. do urologa nie potrzebujesz skierowania. jesli chcesz mozesz isc najpierw do rodzinnego ale on i tak pewnie wysle Cie do urologa. nie przejmuj sie badanie jest szybciutkie moze 20 sekund to wszystko:)

Gość branko
ok dzięki

Gość branko
jakby ktoś coś jeszcze wiedział niech pisze