Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HYGTFRDE

NO TO POLSAT MA MEGA PROBLEM Z ANDERSZEM:(

Polecane posty

Gość HYGTFRDE

PRZECIEZ CASTINGI JUZ BYLY....WSZYSTKO ZMONTOWANE...TYLKO CZEKAĆ NA PREMIEROWY ODCINEK PROGRAMU....(NA RAZIE NIE JEST TO PRZECIEZ "NA ZYWO")... I CO? ANDERSZ W SZPITALU...STAN KRYTYCZNY...A PROGRAM ROZRYWKOWY I TAK "PUSZCZĄ"? NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO.... CIEKAWE JAK TO ROZWIĄŻĄ... GORSZEJ WERSJI TO JUZ W OGÓLE NIE PRZYJMUJĘ....

Gość a co mają zrobić
Takich rzeczy nie da się przewidzieć.

Gość Anal_Andersz
Gdy chcę oddać kał, wąsaty pielęgniarz uciska pięścią mój żołądek :(

Gość HYGTFRDE
OCZYWISCIE,ZE NIE DA-ROZUMIEM PRZECIEZ... KOLES JEST DLA MNIE ZAJEBISTY I ZYCZE MU JAK NAJLEPIEJ.JAK KTOS MOWI INACZEJ TZN,ZE JEST ZAKOMPLEKSIONYM NIEUDACZNIKIEM I ZAZDROSCI:p PO PROSTU TO PIERWSZY TAKI "PRZYPADEK"O KTORYM SLYSZĘ... WSZYSTKO GOTOWE A TU TAKI DRAMAT:( TRZYM SIE ALAN!

Gość a co mają zrobić
Wiesz, dla tego programu to też jest mimo wszystko reklama. Pewnie będzie tak, że na początku pierwszego odcinka na żywo wspomną o nim i o tym co się stało, a potem ruszą z show. A może jeszcze go kimś zastąpią.

Gość CzarnaNiunia
nie zobaczymy go raczej w "got to dance", ale krążą już pogłoski o nowym show Polsatu pod tytułem "Z kamerą wśród roślin" :classic_cool:

Gość HYGTFRDE
JAK MOGA GO ZASTAPIC JAK PRZEZ PARE TYGODNI TO ON BEDZIE W JURY?:oCASTINGI JUZ BYLY! MOGA GO ZASTAPIC W PROGRAMACH "NA ZYWO",ALE TO DOPIERO POZNIEJ... "WSPOMNIEC O NIM"????NIE WIDZĘ TEGO:o TEN PROGRAM PEWNIE BEDZIE W MARCU...CZYLI ZA MOMENT... A ALAN ZA MOMENT NIE WYZDROWIEJE!BEZ SENSU:( PANI NINA TERENTIEW PEWNIE PO NOCACH NIE SPI....I DUMA..

Gość a co mają zrobić
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam: Pewnie będzie tak, że na początku pierwszego odcinka na żywo wspomną o nim i o tym co się stało, a potem ruszą z show. A może jeszcze go kimś zastąpią.

Gość a co mają zrobić
"WSPOMNIEC O NIM"????NIE WIDZĘ TEGO A Ty naprawdę myślisz, że będą się nad nim aż tak rozczulać? To co się stało to tragedia, ale Polsat ma swój cel i program będzie musiał być zrealizowany. A jeśli program ma taką formułę, że są cztery osoby w jury to może nawet już teraz zastanawiają się po kogo sięgnąć.

Gość a co mają zrobić
Był gdzieś na imprezie, podobno ktoś go popchnął i spadł ze schodów. No i teraz jest poważny problem z głową. Jest w śpiączce.