Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 21, 2012 Nie jest to wielkim wyczynem na Kafeterii, ale kto uważa inaczej, ten mi po prostu zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tharwista 0 Napisano Luty 21, 2012 Masz szczęście nie jestem kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 21, 2012 nieciekawy projekt :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Supremus Dux Napisano Luty 21, 2012 Najlepsi odchodzą piersi. Masz już pomnik na cmentarzu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 21, 2012 PierWsi, nieuku. A nieciekawym projektem swoich rodziców jesteś Ty, pozdrawiam środkowym palcem, głąbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 21, 2012 tak piłeczkę to ja odbijałam w przedszkolu na placu zabaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xczxc Napisano Luty 21, 2012 juz w pierwszym poscie zdyskwalifikowalas siebie jako osobe inteligentna piszac ze bycie najinteligentniejsza to wyczyn...pewnie nawet nie jarzysz w czym tkwi blad i jakiego rodzaju jest to blad...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea Melissa Harper-Tisdale 0 Napisano Luty 21, 2012 Bo nie ma tutaj błędu, kretynie, Twoje idiotyczne podstępy na nic się nie zdadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Supremus Dux Napisano Luty 21, 2012 Haha wszystko się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naba na Napisano Luty 21, 2012 wypiepszaj stąd ,bo od wczoraj żałośnie starasz sie zrobić z siebie gwiazdę kafe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Supremus Dux Napisano Luty 21, 2012 Chociaż czekajcie sprawdźmy jej inteligencję. Pytanie: Do jakich dwóch wycinków rzeczywistości odnosi się stwierdzenie mokre drewno ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 666 móżdżek vel bolibrzuch Napisano Luty 21, 2012 YEBAŁA WAS MARIA CZUBASZEK Z DOCZEPIONYM CHOOJEM KOŃSKIM ORAZ 2PAC I ADOLF HITLER UND OWCZAREK NIEMIECKI SRAŁ WAM W MORDY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Supremus Dux Napisano Luty 21, 2012 666 móżdżek vel bolibrzuch Dmuchaj swoją garbatą matkę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach