Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokokomoko

jaki dobrać bukiet do sukienki w greckim stylu?

Polecane posty

Gość pokokomoko

Dziewczyny pomóżcie! Bardziej podobają mi się drobne i delikatne kwiaty, ale obawiam się, że mogą one nie pasować do sukienki w greckim stylu. Co myślicie? Czy tylko kwiaty w stylu kalii czy lilii pasują do takiej sukni?

Gość nie stylistka
Kupa na patyku pasuje najlepiej. Mam nadzieję, że pomogłam :).

Kup takie jak ci się podobają :) a łatwiej by było doradzić jakbyś pokazała suknie, bo grecki styl to dość szerokie pojęcie ;)

Greckie suknie są zwykle bardzo delikatne i zwiewne, myślę, że delikatne małe kwiaty pasują znakomicie. Kwiaty dobiera się raczej do sylwetki, więc wygląd bukietu powinien być przede wszystkim dopasowany kształtem do Ciebie, ale przecież to co będzie w bukiecie jest całkowicie dowolne. Dobra kwiaciarka z pewnością ci pomoże.

Co kryje się pod pojęciem grecki styl też nie wiem ale jeśli wyślesz link do jakiejś podobnej sukni albo opiszesz dokładniej to będzie łatwiej. Mnie również taki styl kojarzy się z delikatnym bukietem powiedziałabym nawet że delikatne kwiaty wręcz polne ułożone w jakimś "zorganizowanym nieładzie" http://bukiety-slubne.blogspot.com/ na przykład coś w tym stylu tylko może nie takie duże

Gość slubkalubka
a do sukni w greckim stylu, delikatnej, zaryzykowalybyscie obfitszy welon? czy raczej delikatny, zeby nie przycmic sukni?