Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona mama1231233

co jedza wasze trzylatki??????

Polecane posty

Gość Zmartwiona mama1231233

Pytam,bo mi sie wydaje,ze moj je za malo Np dzisiaj zjadl: Na sniadanie kubeczek mleka cieplego plus kanapeczke z serkiem Na drugie sniadanie jablko Na obiad makaron z sosem Na podwieczorek racuszka drozdzowego i jogurt Na kolacje zupe ogorkowa,racuszka drozdzowego i dwa plasterki sera Czy wg was jest to wystarczajaco jak na prawie trzyletnie dziecko????

Gość zależy jakie porcje, ale
żadnego mięska, świerzych warzyw??

Gość fvxvcxdvcfdv
nie ma co dziecku wmuszać jedzenia, jak będzie głodne to samo zawoła. Nic na siłe! Widocznie tylko tyle potrzebuje :)

Gość kaskaderka.
śniadanie-bebico 4 z kleikiem i kuleczkami,gwiazdkami nowość Bobovity 12-zupka 15 drugie danie 17-deser-najczęsciej teraz zima kasza manna i owoce,codziennie inny 19,30 kolacja mleko z kleikiem czasem między posiłkami kanapka po śniadaniu,jabłko w raczkę,jogurt itp

mój jeszcze nie ma skończonych 3 lat: płatki owsiane na mleku pół jabłka talerz zupy ogórkowej pulpeta w pomidorowym sosie z makaronem + surówka z kapusty pekińskiej na podwieczorek taki deser zrobiłam galaretka+owoce(banan i kiwi akurat)+bita śmietana kasza manna na mleku Mi się wydaje, że mój jada za dużo :)