Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanywszoku

Właśnie podglądnełem swoją dziewczynę jak sie masturbuje...

Polecane posty

Gość załamanywszoku

chciałem jej zrobić niespodziankę, przyjechałem do niej i akurat wychodzili jej rodzice wpuścili mnie do domu rozebrałem się poszedłem jeszcze do łazienki na dole umyć ręce i sie wylać no i wchodze do góry i słysze jakieś dziwne jęki ide dalej i widze swoją dziewczynę jak sobie...wkłada ogórka tak jakby robiła to na pieska. Troche popatrzyłem i poobserwowałem no i ona zaczęła jakieś dziwne jęki z siebie wydawać i teksty"rżnij mnie, mocniej mocniej :P" i zaczęła sobie go tak szybko wpychać, a ja sie zwinęłem po cichu i odjechałem do domu i teraz siedze w szoku...haahah troche mnie to śmieszy bo ona przy mnie zgrywa się że niby nie potrzebuje sexu :P

Gość załamanywszoku
nie wiem co miałem zrobić wstydziłem sie odezwać, żeby jej nei speszyć pozatym chciałem troche popatrzyć i wejść w odpowiednim momencie, ale jak usłyszałem te jęki to odechciało mi się...

Gość załamanywszoku
nie dlaczego ? nie powiem jej nic o tym, ale w oczach mam cały czas tego ogórka...

Gość damazłasiczką
a ty tego nie robisz:P?

Gość ten ogorek jest
lepszy od Ciebie...

Gość nxnxnx
durne prowo, jakies gimigowno jestes skoro myslisz ze kobieta ma przezycie przez ogorki i tp