Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anechhha

Nie umiem cieszyc sie z ciazy :(

Polecane posty

Gość anechhha

Jestem w 12 tygodniu planowanej ciazy i nie umiem sie cieszyc. W ogole zdarza sie, ze zapominam o tym, ze nosze w sobie dziecko. Innym razem dopada mnie straszny lek, ze nie dam sobie rady, ze nie jestem stworzona do bycia matka, ze sama potrzebuje opieki. Nie wyobrazam sobie siebie w roli matki. Strasznie mi zle z tymi myslami :(

Gość anechhha
Tez tak mialyscie?

Gość chociazby
ja sie cieszylam,ale caly czas mowilam ze ciaza to nie choroba do czasu kiedy wpadlam w czarna rozpacz ze prawdopodobnie stracilam dziecko-zaczelam krwawic w 11 tyg i biegiem do szpitala-wtedy poczulam jak bardzo kocham i pragne tego dzieciatka,teraz juz 4 mieieczna corcia wisi mi na rekach i slodko chrapie i kocham ja jak nikogo na tym swiecie

Gość lubię marcepan
Przejdzie ci :-) . Ja nawet miałam chwilowe 'zawieszenia' - brak chęci do czegokolwiek. Najchętniej położyć się i spać... Przeszło ok. czwartego miesiąca. A później pojawił się syndrom wicia gniazda-czułam że mogę ściany przestawiać. Obie ciąże miałam planowane, dzidziusie wyczekiwane a i tak przechodziłam przez stany depresyjne. Myślę ze to hormony

Gość anne marie ....
zawsze są chwilę zwątpienia, ale dasz radę nie martw się :) , ja za to staram się o dziecko już od roku i nic więc tym się martwię a tobie zazdroszczę - wyluzuj się i korzystaj :)

Gość anechhha
Dzieki dziewczyny. Poczulam sie lepiej. Chyba nie powinnam sie obwiniac za to co czuje.

Gość cismarch
Ja też tak czasami miałam. W momencie gdy poczułam pierwsze kopniaki około 20 tyg, wszystko się zmieniło :) Dziecię stało się takie "bardziej rzeczywiste" :)

Gość moja córka
też tak miałam ...przejdzie:)