Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnachyba

podobam mu się?

Polecane posty

Gość naiwnachyba

z tego co wiem (słyszałam od innych , ze mu się podobam) - lecz jak tłumaczyć fakt, że on nie próbuje się ze mną kontaktować? pytał czy ktoś inny ma do mnie tel., wzbudzał wielkie zainteresowanie. - czy może wstydzi się znajomych zapytać o kontakt do mnie i stąd do wszystko. ostatnio zerkał i uśmiechał się - widać było to zainteresowanie, obserwowanie mojej osoby i radość z jego strony, że jest blisko - co myśleć? swoją drogą, gdy facet obejmuje dłonie kobiety i je ściska mocno - co znaczy?

Gość hhhjjhjhhj
a skąd ci inni o tym wiedzą? powiedzial im czy tylko sobie tak myślą? a jak powiedział to też zalezy od kontekstu, bo jak sami sie dopytywali w stylu "fajna ta x, prawda?" a on odpowiadał "no" to to zupelnie nic nie znaczy:P poza tym jak jest bardzo niesmialy to nie wazne czy sie podobasz to i tak nie zagada:o

Gość naiwnachyba
powiedział to komuś, że mu się podobam, co więcej, inni też to wiedzą - pewnie do wielu osob mówił - nie wiem co myślec. ja nie mogę przestać mysleć o tym. chciałabym zeby sie odezwał

Gość fct
tu muszą wypowiedziec się prawdziwi faceci!

Gość pewniett3
jest niesmialy i nic nie zrobisz, moze inni maja pomysly, a czy on jest wolny? to zasadnicze pytanie

Gość arkadia2777777
niech sie wypowiedza inni

Gość naiwnachyba
dlaczego mnie pytal czy ktos ma do mnie nr tel.? znajomi mają, czy wstydził się ich zapytać? a nie dzwoni? o co chodzi?

Gość ja pierdolee
dojrzej dziecko na romanse masz jeszcze najmniej kilka lat

Gość naiwnachyba
nie jestem nastolatką, mam swoje lata ...... głupie opinie dziwnych ludzi mnie rażą i nie interesują, więc daruj sobie.pa..pa czekam na opinie ludzi rozumiejących problem

Gość ja pierdolee
zadajesz pytania na poziomie dziecka z przedszkola No ale chociaż nick masz adekwatny...

Gość naiwnachyba
nooo, jestem naiwna! dlatego też ostrożna, bo nie chcę siary.