Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku!!!!!!!!

Jestem w szoku!!!!!

Polecane posty

Gość w szoku!!!!!!!!

Mam dwoje dzieci Syn 23 lata córka 22 i czego się dowiedziałam że córka uprawia seks ze swoim chłopakiem a syn pali papierosy. Znalazłam papierosy w szafie syna natomiast u córki tabletki antykoncepcyjne.

Gość Patti_ana
a to straszne :o trza by im dać lanie na dupy

Gość w szoku!!!!!!!!
Żeby jeszcze tego było mało! Koleżanka mojej siostry widziała jak mój syn kupował piwo w biedronce! No wiecie wy co!!! Nie tak ich wychowałam.

Gość w szoku!!!!!!!!
Myślisz że to nie moja wina? A seks? W ich wieku? Kto by pomyślał... Nie spodziewałabym się po moich dzieciach kurewstwa i alkoholizmu.

to jakaś ściema z tym tematem, bo co by taka porządna matka robiła o tej porze na forum i wypowiadała się używając słów np. k**estwa?!? i jeszcze ten wiek... no proszę? a kiedy to maja robić? Po 60? Pani w szoku: nie wkręcaj ludzi!

"seks w ich wieku?!?" w jakim wieku ja się pytam?!? 23? A Pani to kiedy? po 40 może dziewictwo traciła? Z całym szacunkiem.

Gość w szoku!!!!!!!!
Nazywam rzeczy po imieniu! Nie życzę sobie żeby moje latorośle staczały się na dno w ten sposób. Nałogi, bękarty? Nie dziękuję! Nie mam sił już im zabraniać. Potrzebuję porady od specjalisty jak uchronić ich przed złem tego świata!