Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na tapczanie leży leń

Czy to ja jestem taki leniwy czy to może jest normalne

Polecane posty

Kurde ludziki .. nie mogę się od ponad 3 miesięcy zmusić do napisania pracy mgr...moja sytuacja wygląda tak ,że w tygodniu pracuje w firmie w biurze ..praca dość wyczerpująca intelektualnie z domu wychodzę o 6.30 wracam o 16.30-17 coś zjem , wysram się , pochodzę i juz 18 o.O no masakra...jakiś wysiłek fizyczny Ok jak najbardziej zrobię ,ale ,żeby dalej napierdalać intelektualnie to jestem jak dętka . Co innego jak mam jakieś zadanie z firmy w domu zrobić to OK zrobie bo jestem w temacie ,ale ten dyplom to inny temat jest więc inaczej to wygląda. ..no ,a mgr.inż jest mi jednak potrzebny ,żeby mnie w tej pracy wzięli na stałe i takie tam.....pytam jak to ogarnąć ? bo codziennie jak ide do pracy to sobie powtarzam wracam , jem obiad i zabieram się za pracę ,ale jak już zjem obiad to jestem wykończony i nie potrafię się już skupić na mgr....jak wy dajecie z tym rade ?

mysle, ze zbyt mocno skupiasz sie na "sraniu" po pracy :-P Ten element moze nie celebruj tak, a wroci Ci apetyt na pisanie pracy:-P

dzięki za wypowiedzi :P ..a teraz idę spać tj ..lenić się

Gość hej magister
nie wiesz że mgr pisze się bez kropki,głąbie?Ty się lepiej skup na sraniu i nie pisz tej pracy

Gość ja mam pisać doktorat..
i też już wiem, że będzie ciężko... może po obiedzie jakieś pół godzinki biegania, czy innego sportu, żeby dotlenić mózg i wtedy np. 2 godziny pisania.. Trzeba sobie wyznaczyć jakieś zadanie na każdy dzień.