Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia olusia

gdzie na wakacje z dwulakiem??

Polecane posty

Gość mamusia olusia

Witam wszystkie mamy :) chcemy z mężem i naszym synkiem wybrac se na wakacje ( mały w lipcu skończy 2 lata) Mamy dylemat- mąz chce nad może a ja sie obawiam podróży tak długiej ( mały nie toleruje jazdy samochodem) i myślę nad czyms bliżej. Może macie sprawdzone miejsca w woj slaskim lub okolice- aby była woda do kąpieli ,piasek lub xoś podobnego bede wdzieczna za namiary przez myśl przeszło mi jezioro żywieckie ale nie mam pojecia jak tam jest

Gość mamusia olusia
jestem z jastrzebia zdr myslę ze do 300 km

Gość my byliśmy w
zeszłym roku w Bieszczadach, w Ustrzykach Dolnych, nasz Maluch miał wtedy trochę ponad rok, więc sam już też zaliczył pierwszy spacer po górach :D Niedaleko jest Solina, a że było bardzo ciepło to często korzystaliśmy z plaży i wody. Miejsce znalazłam przez allegro zrodzinawbieszczady.pl właściciele sympatyczni ale nie chwalę, bo będzie, że to reklama ;) Dla nas w każdym razie najważniejsze było to, że miejsce przystosowane było dla dzieci, góry też sprawdziły się świetnie - mieliśmy spacerówkę na dużych, pompowanych kołach więc wszędzie wjechaliśmy, Wy pewnie będziecie już w większości na pieszo, no albo na barana :)

Gość mamusia olusia
dziękuje za Ustrzyki :) dzis bede intensywnie myslała , a czy ktoś może jeszcze polecic?

Gość mamusia olusia
up

Gość agula8
z doswiadczenia róznych wakacji w kraju i za granica z moją pięciolatką-wiem że dzieciaki najlepiej bawią się na piaszczystej plaży. Możemy siedzieć tam cały dzień i ciągle jest co robić. Woda i pasek to najlepsza frajda+ wywrotka, łopata, wiadro i wór foremek. Nad solina tez byłam, ale woda strasznie zimna i plaża do której dotarliśmy bardzo gliniasta-no jak to w górskim jeziorze. Choć w Polańczyku jest chyba sztuczna plaża-ale domyślam się że w lecie przeludniona. Więc ja polecam Bałtyk, najlepiej jakiś hotelik z basenem-w razie niepogody. A co do podrózy to my 9h z w południa Polski pokonujemy nocą-przez Niemcy-bo same autostrady. Córka wtedy śpi w odchylanym foteliku i jedziemy spokojnie.

Gość jaaaaauu
obojętnie gdzie pojedziecie napewno wakacjami tego nie można nazwać :)

Gość _cynamonka_
Polecam Rabke Zdrój super sprawa dla dwulatka, bylismy w ubiegłym roku-super wakacje, dziecko zadowolone, wylatane, kontak z dziecmi-bo jest ich tam cale mnostwo.... i fajna baza na wypady do Zakopanego, Nowego Targu, Szczawnicy, Wieliczki polecam, w tym roku chyba tez sie skusimy na Rabke:)

Gość BabyGifts.pl
Wakacje to otwarta sprawa w kwestii wyboru miejsca,co wolicie bardziej: morze czy góry? To ważne pytanie,ponieważ te miejsca mają zupełnie inne klimaty. My z córka wolimy jeździć nad morze. Pozdrawiam www.BabyGifts.pl