Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanZwymaganiami26

Czy mam za duże wymagania co do kobiet???

Polecane posty

Gość PanZwymaganiami26

Zastanawiam się czy przypadkiem nie za dużo wymagam od mojej ewentualnej partnerki o to jej jakie ma mieć cechy: -śliczna buzia -szczupła oczytana inteligentna -zaradna życiowo -naukowe zainteresowania -lubi rock/metal -lubi podróżować -jest we mnie zakochana. czy to dużo?

No patrz, prawie się łapię. Tylko podróżować za bardzo nie lubię i ślicznej buzi nie mam :D

e tam ;) ja wymagam tyle samo od potencjalnego faceta. plus przynajmniej jako takie maniery, wierność i niepalenie :)

Gość PanZwymaganiami26
Rhovannion i tak, jak dla mnie super:) Elaine Blath- no tak, tylko ze łatwiej te cechy chyba znaleźć u faceta niż kobiety,jest to wniosek z mojego doświadczenia.

W internecie to wszystko jest takie super :D A w rzeczywistości już tak pięknie nie ma. Ja się nie łapię w wymagania większości facetów. A przynajmniej tych, których znam.

Jestem już dla Ciebie za stara, a w dodatku zamężna i dzieciata, ale do 27 roku życia spełniałam te kryteria, więc szukaj, szukaj!

no nie wiem, jak na razie takiego nie spotkałam ;) w sumie mam dużo koleżanek łapiących się na 80%-100% listy(zakochania w Tobie nie licząc ;) ) i na dodatek są wolne i do wzięcia ;). I to mnie właśnie zastanawia, bo ja OK, mam charakterek i czasem ciężko za mną wytrzymać, więc rozumiem, że ciężko by mi będzie kogoś znaleźć. Ale to są naprawdę mądre, ładne i fajne dziewczyny i są same... nie rozumiem facetów :O

Gość nhukn
rhovanion mi sie wydaje ze Tobe przyda sie poczucie humoru i usmiech na twarzy,jak nie teraz to powiedz mi kiedy?? za kilka lat to bedziesz juz staruszka ktora moze rozwodnika wyrwac. korzystaj poki mozesz nim sie obejrzysz facet sie znajdzie

Gość kokosch
to czy te wymagania są za duże zależy tylko i wylacznie od tego co ty możesz zaoferowac pod wzgledem wyglądu, intelektu i osobowosci;)

Gość nhukn
Tobie*

nhukn - mam i jedno i drugie, co nie zmienia faktu, że przez ostatnie 10 lat szukam i nie znalazłam jeszcze takiego, który by się na mnie łaskawie zdecydował :D

Gość lasencja blond.
A jak ktoś ma te wszystkie cechy , które wymieniles i jeszcze penisa to co może być ? Przecież nie można być idealnym ? :p

kolega zaczyna balansować po bardzo cienkiej granicy :) jak dodasz że chcesz aby świetnie gotowała, była majętna i uwielbiała sex to już przegniesz pałę z tymi wymaganiami.

Gość lasencja blond.
No właśnie

Gość Darek jeszcze
na kafe się nie żaliłeś? "Pan idealny" - nad sobą popracuj i potem od innych wymagaj...

Gość Tawika
Aaa widzisz, prawie się łapię, tylko waga nie ta:( 38/40 to nie szczupłość. Faceci zawsze są wybredni, ciekawe tylko, czy sami mają coś do zaoferowania:D bo ja szukam: luzackiego inteligentnego podobającego mi się odważnego, gdy wracamy sami późną nocą nie za bardzo romantycznego, ale pamiętającego o rocznicach itd ZADOWALAJĄCEGO MNIE W ŁÓŻKU hahhah cieniasie spełniasz wszytko?

Gość prawniczka!
byłas w nim zakochana!?

Gość kto w kim
kto w kim zakochany?

Gość prawniczka!
prawniczka z ldz Jestem już dla Ciebie za stara, a w dodatku zamężna i dzieciata, ale do 27 roku życia spełniałam te kryteria

Gość Tawika
Za taka słodką buzię jak moja masz mi przynosić kwiaty na urodziny!! Jasne?:D ... i rzadko wykręcam się bólem głowy:D Seriously gdyby było 5 kilo w dół...