escalantes 0 Napisano Luty 22, 2012 Cześć, właśnie jestem po niestety nie udanym związku z mężczyzną z którym byłam 8 miesięcy przez ten okres dużo razy doszedł we mnie w ciążę nie zaszłam przez co wiem że jest bezpłodny, do tego przez długi okres życia palił trawke która z tego co wiem zmniejsza płodność. Ludzie odpowiedzcie mi na pytanie czy byli byście z kimś kto jest bezpłodny w tak młodym wieku i mysleli o rodzinie on 20 lat ja prawie 19? czy można jakoś tą bezpłodność leczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepowiemkimjestem Napisano Luty 22, 2012 nie myslalabym o ciazy w wieku 19 lat. czy bylabym z kims kto jest bezplodny? moze i tak. dzieci chcialabym miec pozno, jesli w ogole chcialabym. moze in vitro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po pierwsze toooooo Napisano Luty 22, 2012 to nie bezplodnosc tylko nie plodnosc jesli juz bo bezplodnosc jest nie nie odwracalna nie myl pojec po drugie skad wiesz ze jest nieplodny ? po trzecie jescze jestes z nim za ktotko co innego byc malzenstewm a co innwgo byc w krotkim szczczeniackim zwiazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba w snach Napisano Luty 22, 2012 spi*erdalaj do szloly !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikus2530 0 Napisano Luty 22, 2012 Ma to jakos udokumentowane przez lekarza? Jesli nie to skad wiesz że jest bezpłodny. Ja ze swoim tez współzylam przed slubem bez zabezpieczeń a w ciąże zaszłam dopiero równy rok po slubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotinka 0 Napisano Luty 22, 2012 Bezpłodność zwykle można leczyć, a jak się kogoś kocha to to nie powinien być problem, zawsze można adoptować maleństwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszynka1990 0 Napisano Luty 23, 2012 Byłaś z nim tylko 8 miesięcy.Nie tak łatwo zajść w ciążę... Na jakiej podstawie piszesz,że jest bezpłodny?Miał robione wszystkie badania? My z narzeczonym staramy się już rok o dziecko.Dodam,że oboje jesteśmy zdrowi. W jednym cyklu zdrowa para ma ok 25% szans na zajście w ciążę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszynka1990 0 Napisano Luty 23, 2012 I jeszcze jedno.Skąd wiesz,że wina leży po Jego stronie? Częściej to kobiety mają problemy z płodnością.Może z Tobą jest coś nie tak.Idź do ginekologa,zrób podstawowe badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszynka1990 0 Napisano Luty 23, 2012 I mam wielu kolegów,którzy w czasie liceum palili trawkę,a teraz są szczęśliwymi ojcami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszynka1990 0 Napisano Luty 23, 2012 I mam wielu kolegów,którzy w czasie liceum palili trawkę,a teraz są szczęśliwymi ojcami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
escalantes 0 Napisano Luty 23, 2012 byliśmy bardzo aktywni w seksie i za każdym razem dochodził we mnie. Ja jestem zbadana jestem zdrowa on badań nie przeszedł żadnych. Ale większą ilość swojego życia spędził na braniu różnego typu używek począwszy od marichuany, haszu po kwasy co jak pisałam po wyżej powoduje nie płodność. Czyli mówicie że nie tak łatwo jest o dziecko? Do Chyba w snach - w szkole mnie tego nie uczą, znajomi mi tego nie powiedzą dla tego pisze do ludzi starszych o swoje opinie kto mi powie co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach