Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakim cudem?

Jestem zdziwiona tym ze ojciec na wiesc o mej ciazy zachowal sie lepiej od mamy

Polecane posty

Gość jakim cudem?

Mam 21 lat, kila tygodni temu zerwal ze mna chlopak z ktorym chodzilam od 17 roku zycia. Seks rozpoczelismy dopiero pol roku temu, zrobilam test, bylam u lekarza i okazalo sie ze jestem w 11 tygodniu ciazy. Dlugo zastanawialam sie jak powiedziec o tym rodzicom, matce powiedzialam od razu i ona uderzyla mnie w twarz, mimo tego ze wiedziala ze mam chlopaka, rozmawiala ze mna o antykoncepcji, ze powinnam sie zabezpieczac za nim rozpoczne wspolzycie, natomiast ojciec nie akceptowal mojego chlopaka, ewidentnie go nie lubil ale wiadomosc przyjal spokojnie i obiecal mi pomoc, mowiac ze on i moja matka moga mi zarowno przy dziecku jak i finansowo oraz bedzie mnie wspieral gdy podam ojca swojego dziecka o alimenty. Mama prowadzi wlasna restauracje a ojciec jest prokuratorem, ja jestem studentka zaocznej resocjalizacji 2 roku oraz ucze sie w szkole policealnej w technikum hotelarskim, oprocz tego ukonczylam technikum organizacji uslug gastronomicznych. Z ojcem ktorego balam sie najbardziej bo wiadomo ze mezczyzni w takich sytuacjach zachowuja sie brutalnie ulozylo sie bardzo dobrze, gorzej z matka bo ona dalej szczeka ze zachowalam sie nieodpowiedzialnie, ze zapomnialam zazyc dwa czy trzy razy tabletki.

Mama prowadzi wlasna restauracje a ojciec jest prokuratorem :D:D:D

"Oto ja, wykrywacz prowokacji." - no właśnie chyba nie :D

Naprawdę nie widzisz, że to prowo? "Mama prowadzi wlasna restauracje a ojciec jest prokuratorem, ja jestem studentka zaocznej resocjalizacji 2 roku oraz ucze sie w szkole policealnej w technikum hotelarskim, oprocz tego ukonczylam technikum organizacji uslug gastronomicznych." W takiej sytuacji to akurat byłoby najmniej ważne, co i gdzie panienka się uczy

Gość MalyMisSkurczybyk
Masz racą chyba że panienka szuka pracy to się reklamuje. Tylko źle trafiła ,nie ten topic:D

No właśnie, chyba pomyliła działy i zamiast na dziale "praca, dam pracę" wpisała się na dyskusji ogólnej :D ale po co pisać o zawodach rodziców, czy przyszli pracodawcy zwracają na to uwagę?