Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskakarolcia

Loxon lub podobne raz dziennie? Jak isc do pracy? Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość niebieskakarolcia

Witam Was, chcialabym sie dowiedziec czy ktos uzywal loxon raz dziennie z dobrymi wynikami? Moj problem polega na tym, ze codziennie rano przed praca musze umyc glowe i nie wyobrazam sobie wsmarowac tego w glowe i tak isc do pracy. Co prawda nie wiem czy on pozostawia cos na wlosach, bo jeszcze sobie tego specyfiku nie zakupilam. Mam krotkie wlosy i bardzo mi sie przezedzily nad czolem. Prosze o pomoc. Jak to u was wygladalo? Da rade tym sie smarowac i normalnie funkcjonowac? A moze smarowac po przyjsci z pracy i na sama noc?

Gość sssssssssaaa
Lepiej na noc , ja probowalam stosowac na dzien ale zostawial na skorze lekki bialy osad ,swędziala mnie glowa i myszlalam ze szału dostane :O na efekty niestety trzeba troche poczekac, kilka tygodni albo dluzej u mnie sprawdzil sie tez szampon NERIL garniera ( tylko w niektorych aptekach jest) śmierdzi jak stare kartofle ale dziala , po miesiacu mialam pelno drobnych malutkich klujących włoskow :)

Gość niebieskakarolcia
Dzieki za odp. Czyli kupowac ten loxon czy lepiej neril?

Gość sssssssssaaa
u mnie sprawdzil sie Neril - na głowie po okolo miesiącu wyroslo pelno malutkich włoskow, czuc było gdy dotykalam skore głowy palcami ;) jest jeszcze odzywka ale ma konsysencje wody ,wszystko sie rozlewa ,ostry ziołowo lawendowy zapach :O Loxon uzywalam przez 5 miesiecy ,na linii czoła nic nie wyroslo ,mam male zakola i tam pojawilo sie kilka wlosow ktore potem staly sie ciemne. Duzo zachodu z tym a efekty mizerne, moze u faceta bylyby lepsze? Najgorsze jest to swędzenie - wlasnie z tego powodu nie kupilam kolejnego opakowania.

Gość niebieskakarolcia
Zamowilam sobie wlasnie w aptece internetowej ten Neril. Szampon i tonik + skrzyp z pokrzywa. Zobaczymy....tez wyczytalam na wizazu, ze dziewczyny byly z tego nerilu bardzo zadowolone. Dzieki za pomoc.