Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda Kowalewska

Ruchliwy płód, 12 tc.

Polecane posty

Gość Magda Kowalewska

czy dziecko, które w 12 tygodniu ciaży rusza się bardzo, ogólnie jest sprawne,robi fikołki może mieć jakieś wady genetyczne? Czy to nie ma żadnego związku z ruchliwością płodu?

Gość Magda Kowalewska
Aż zaskoczona byłam na usg genetycznym. Ale dzieci z wadami genetycznymi tez są takie szalone? Np z zespołem downa?

na tym etapie każde a tak w ogóle to co wy macie z tymi wadami genetycznymi :/ same się nakręcacie a problemy genetyczne to tylko niewielki odsetek wszystkich ciąż :/ co wy po 40 w pierwszej ciąży wszystkie że tak panikujecie :/ co chwilę na kafe pytania o wady genetyczne :/

Gość The one crazy bitch
Nie rob sobie glowy. Ja znam baby co na prawde nie dbaly o ciaze a teraz maja zdrowe dzieci i juz sie poogarnialy. Wszystko jest w porzadku kochana. Nic sie nie martw!

Gość Magda Kowalewska
No właśnie chyba to forum tak ludzi nakręca, jedna od drugiej i wiesz. ;) A Ty się nie martwiłaś? Chciałabym tak :)

mi moja gin to wręcz zabroniła po necie szperać w ciąży bo właśnie kobiety się negatywnie nakręcają i tylko problemy to tak samo jak ze szczepieniami dzieci też tutaj multum tego było i kobiety się u swoich dzieci np autyzmu poszczepiennego doszukiwały :D:D:D:D ja się w sumie nie martwiłam bo stwierdziłam że co ma być to będzie, ciąży bym nigdy nie usunęła, a dziecko kochałabym pomimo wszystko :)

Na genetycznym to każde tak ma:D podskakuje, obraca się wokół osi, nawet robi fikołki. Bo ma mnóstwo miejsca.