Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortolino comodokko

LUDZIE JAK ZACISNAC ŻOLADEK ZEBY MNIEJ ZREC?

Polecane posty

Gość tortolino comodokko

macie jakies sprawdzone sposoby ? chodzi tylko o to by nie chodzic nienasyconym caly dzien lekarz mowil ze woda nie jest dobra :(

Gość tortolino comodokko
up up

Gość ddytfufu
kilo kalafiora to okolo 200 kcal, jedz kalafiory :)

Gość szz
chirurgicznie : opaska na żołądek lub bypass żołądka

Gość tortolino comodokko
ja nie chce nic jesc przez 3 dni

Gość tortolino comodokko
szz wlasnie a co do tej opaski jakie trzeba miec BMI zeby mi ja zalozyli ? ile to kosztuje i jak dlugo sie czeka ?

Gość fdfghghjhj
a ile wazysz i mierzysz?

Gość tortolino comodokko
171 100 kurwa wiem potwor ze mnie ale jestem po ciazy i nie daje sobie juz z tym rady :(

Gość tortolino comodokko
podszwy. Ważę 152kg. I mam 153cm wzrostu.

Gość tortolino comodokko
wyrwe sobie chyba ten zoladek juz mam dosc ! jestem na skraju zalamania nie mam z kim o tym pogadac juz mam dosc wygladu spaslaka :(

Gość tortolino comodokko
ten 10 24 to podszyw

Gość hanibal lecter!!!
pomogę Ci!

ale jak nie będziesz jeść cały dzień to zwolni Ci metabolizm i w efekcie będziesz mniej spalać i mimo tego, że zjesz mniej to jeszcze przytyjesz wyluzuj jak masz głoda to jedz, ale np. warzywa, niskokaloryczne przekąski

Gość hdkjhkghs786757
jedz mniej, np pół kromki chleba, na obiad pół piersi z kurczaka i 1 ziemniak, etc, i tak przez pare dni. powinno byc lepiej, bedziesz cholenie glodna przez te dni, ale chyba warto...

Gość tortolino comodokko
problem jest w tym ze ja mam stwierdzona tendencje do tycia zjem bulke i wywala mi bebech juz mam dosc:(

Gość tortolino comodokko
a czy to prawda ze przy zmniejszaniu zoladka mozna umrzec ? bo jesli tak to ja sie na to nie pisze ze wzgledu na dziecko :(

ja pije duzo wody... jak tylko czuje ze ogarie mnie golod i cos bym zjadla to szybko do kuchni i piej wode, tak dlugo pije az nie poczuje ze mam pelen zoladek wody, to wystarcza na jakiespol godziny, a jersli znow poczuje glod to znowu pije wode,jestem w stanie dziennie wipic do 4 litrow wody, przez 2 tyg schudlam5 kg, ja jestem zadowolona i dzialam dalej, nie jem ziemniakow i chleba nawet zadnych razowcow. tylko warzywa owoce, serki grani, ryby wedzone

Musisz jeść. Żeby schudnąć należy pić podczas jedzenia i jak czujesz że jesteś pełna a na talerzu jeszcze coś masz to powstrzymaj się i już nie jedz. A i może udaj się do lekarza po dietę co? ;)

Gość tortolino comodokko
nie stac mnie nawet na diete zyje bardzo skromnie od kiedy dziecko sie urodzilo kupujemy najtaniej a to ma najwiecej chemii kalorii tylko maz pracuje wiec nie mozemy pozwalac sobie na rarytasy nie stac mnie na kupowanie wazyw swiezych jogurtow naturalnych i tych wszystkich rzeczy

ja sobie powedzialam BASTA i jem teraz mniej 3 dni i oduczylam sie pic coli w pracy, mamy darmowa wiec pilam moooorze dziennie. wczoraj sie napilam troche bo brakowalo mi energii to od razu mnie wzielo, ale i tak- slodkie jak ... teraz jem okropny jogurt naturalny. zaczelam go 30 min temu.... moze skoncze napisalam sobie rozklad jedzenia na caly dzien i nie moge nic zlamac.

Gość tortolino comodokko
koncze z tym zarciem! dzisiaj zjadlam pol bulki i wypilam 2 kawy z mlekiem 0.5% i slodzikiem bo nie uzywam cukru co moge jeszcze zjesc ?

Gość tortolino comodokko
jeszcze gorsze jest to ze mialam cesarke. w ciazy mialam ogromny brzuch naprawde ogromny i po tej cesarce ten brzuch stal sie okrony jakis zdeformowany

Gość tortolino comodokko
up

a co do zmniejszanie zoladka to moja kolezanka z pracy sobie zrobila takie cos, wazyka chyba ze160 kg przy wzroscie 170cm, i ta opaske miala za darmo bo to niby waga narazająca zycie czy cos, na zoladek zalozyli jej taka opaske z takim jak by guzikiem co sie nazywa port i tam w ten port sie daje zastrzyk jesli chcesz jeszcze bardziej skurczyc ten ta opaske albo jak chcesz ją rozluznic, fakt faktem schodla na tym 90!!!!!!! kg ale ma przez to bardzo duze problemy ze zdrowiem , przeszla juz przez to zóltaczke, a masakrą sie stalo to ze jak miala slub to tak byla zwiazana gorsetem od sukni ze ten port jej na zywca wyszedl na wierrzch z brzucha, nie moze miec dzieci narazie, i planuje to wyjebac na zawsze ale wie ze przytyje bardzo duzo. teraz ona wazy ok 85 kg

o matko jedyna!!1 okropnosc!!! Nie potrzeba Ci zadnego skurczania operacyjnie. Poprostu powiedz STOP. nie ma i koniec nie jem slodyczy i nie pije kawy !!!!!!! kiedys chodzilam nalogowo do Insomnii na caffe latte- codziennie. a ta szklanka ma 180 kcal!!! to sa pste kcal. mozesz je przeznaczyc na zdrowa salatke.

Gość tortolino comodokko
o Boze massakra a jest niebespieczenstwo smierci?

Gość tortolino comodokko
o Matko to zwykla kawa rozpuszczalna z beztluszczowym mlekiem ma tyle kcal?

nie wiem czy mozna umrzec, mowi sie ze nawet od zwyklej operacji wyciecia wyrostka mozna umrzec, ale jeszcze mi ta moja klezanka opowiadala ze jak byla w szpitalu jak miala to robione wszystko to byla laska ktorej przez tą opaske czy cos przedziurawil sie zoladek i przez 3 mies. nie miala u ustach ani grama jedzenia i ani grama wody byla na smych kroplowach i lezala w szpitalu. tylko teraz nie pamietam dlaczego ten zoladek jej sie przedziurawil nie cg=hce tu sciem walic ale wiem ze takie cos tez bylo, ten szpital gdzie ona to robila jest w lodzi.