Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorbini1983

Niania

Polecane posty

Gość sorbini1983

Witam. Chcialam spytac o CV. Otóż obecnie jestem nianią, mam umowe, jestem normalnie zatrudniona a wiec jestem jak gdyby zawodowa niania.. i szukam teraz nowej pracy, po prostu chcialabym zajac sie czyms innym.. I problem pojawia sie piszac CV. Nie wiem jak mam napisac w doświadczeniu zawodowym o pracy niani.. Czy ktos moze mi pomoc?? Bardzo prosze, bede wdzieczna.. Myslalam zeby napsiac tak: grudzien 2011-obecnie niania w Gdańsku Co myslicie?? Pozdrawiam

Gość sorbini1983
chcialam napisac : grudzień 2011-obecnie niania w Gdańsku Czy niania, czy opiekunka, to nie wazne.. wazne czy to wystarczy.. czy moze dopisac wiecej i napisac tak jak widzialam na jednym wzorze w CV na necie? : niania w Gdańsku u Rodziny Państwa XXX opiekunka 3 letniej Julianny Hmm..? Dodam ze ubiegam sie teraz o stanowisko menagera w szkole prywatnej, wiec wydaje mi sie ze nie jest to istotne u kogo pracowalam.. jakbym ubiegala sie o prace jako niania to moze i byloby to namiejscu co powyzej napsialam a tak to chyba wystarczy krotkie "niania w Gdansku".. hmm..? co sadzicie?