Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwddwedwewedewdd

Dlaczego kobiety tak nienawidzą tych ładniejszych od siebie?

Polecane posty

Gość dwddwedwewedewdd

nie mogą się pogodzić z tym ,ze są ładniejsze poprostu ?

Gość Gosc
Dokładnie. Choć ja tak nie mam. Lubię obserwować ładne kobiety, ale z zainteresowaniem, a nie z nienawiścią.

Gość to chyba jennifer
to jennifer8787*** pisała, bo ona też robi spacje i dopiero znak interpunkcyjny i ona zadaje takie pytania i jest zazdrosna o byłą jej męża, prosze tutaj założyła konto ze zdjęciami byłej męża http://jennifer87.e-friends.pl/

Gość dwddwedwewedewdd
tzn może nie wszystkie nienawidzą ,ale mnóstwo tak. bo to one by chciały być najpiękniejsze ,a nie są i mo mogą się z tym pogodzić a jak np ich mąż zwróci uwage na inna i jej powie komplement to by już oczy wydrapały

Gość fxbabfsa
ja sie boje tych ladnych, oniesmielaja mnie, przy nich zawsze trzeba sie pilnowac, bekac nie wypada ani siorbac by nie urazic majestatu ladniosci;/

Gość dwddwedwewedewdd
co zrobił? ja nie mam męża. ale właśnie mi się zdarzyło ,że mnie mąż kuzynki komplementował ( też ładnej ,ale starszej ode mnie jakieś 10 lat) to tak sie na mnie popatrzyła ,ze myslałam ,ze mi oczy wydrapie bo się uśmiechnęłam na to. albo byłam na wakacjach z koleżanka . to nas obie podrywali bo włosi tak mają ,ze podrywają na każdym kroku. ,ale mnie bardziej podrywali to też była o to zazdrosna

Gość fejzbooook
ja tam jestem ładna , ale bękne i pierdne od czasa do czasa:D

dwddwedwewedewdd -- ile masz lat bobasku ? 10 czy 12 tak słodko piszesz

Gość dwddwedwewedewdd
słodko ?!!!

dyrektorke ano i Ty jest tego doskonałym przykładem. Jechać po kimś bo ma w stopce zdjęcie w mini i szpilkach, to już trzeba mieć brak nie piątej a czwartej klepki

a tak na boku. To raczej rzadko zdarzają się brzydkie kobiety, większość jest po prostu zaniedbana

czemu kontrowersyjne? może źle to ujelam. Po prostu nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane. No nie powiesz mi chyba, że jak idziesz ulica to nie widzisz kobiet które są ładne ale zaniedbane? miało podtrzymać na duchu a wyszło kontrowersyjnie ojoooj