Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana..zleksza

wysypka na twarzy

Polecane posty

Gość załamana..zleksza

pojawila sie dwa dni temu, w okolicach brody. Dzis wysypalo jeszcze nad ustami. W sumie niewiem jak to opisac, takie jakby male pryszczyki, z bialym w srodku, jak wyciskam to wychodzi a po nocy znow jest. Duzo w jednym miejscu, nie swedzi. Zastanawiam sie od czego to. Moze brudnymi rekoma twarzy dotykalam, czasem wyciskam niedoskonalosci.. Moze moj chlopak wytarl rece, albo co innego, w recznik do twarzy.. Niewiem. Mam 25 lat wiec na poczatki tradziku mam nadzieje za pozno. Jutro ide do pracy, masc cynkowa pomoze?

Może przeprowadzałaś w ostatnich dniach depilację wąsika i włosów na brodzie ?

Gość załamana..zleksza
nie, nie posiadam takowego zarostu :)

Noo nie trzeba mieć wąsów jak facet żeby sobie coś tam wytargać jak przeszkadza :) Skojarzyła mi się ta Twoja wysypka, bo ja właśnie po depilacji tych okolic mam podobny problem przez parę dni, ale szybko wszystko mija.

Ja bym doszukiwała się problemu w diecie, bo to zwykle jest przyczyną tego co nam wyskakuje na ciele w różnych miejscach.

Gość załamana..zleksza
przeciez wiem, tak tylko zazartowalam :) potraktuje to mascia cynkowa pozniej. O, zapomnialam ze na czole przy skroni tez jest takie skupisko tych krostek.. masakra jakas, jutro wszyscy beda na mnie patrzec, wrr

Gość załamana..zleksza
na szczescie po tej stronie mam grzywe hehe diecie? raczej jem tak samo jak zawsze, jak normalny czlowiek bez diety :)

Kup sobie glinkę zieloną mi zawsze pomaga świetnie na teki paskudy jak nic innego. Po za tym glinka ma szeroki zbawienny wpływ na wiele innych dolegliwości. Zrobisz sobie maseczkę i się zrelaksujesz przy okazji. Glinka mieszana z oliwą z oliwek działa przeciwzmarszczkowo a jak dodasz troszkę rumianku to tym bardziej łagodząco i przciwbakteyjnie ;) Pozdrowionka :)