Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana..zleksza

wysypka na twarzy

Polecane posty

Gość załamana..zleksza

pojawila sie dwa dni temu, w okolicach brody. Dzis wysypalo jeszcze nad ustami. W sumie niewiem jak to opisac, takie jakby male pryszczyki, z bialym w srodku, jak wyciskam to wychodzi a po nocy znow jest. Duzo w jednym miejscu, nie swedzi. Zastanawiam sie od czego to. Moze brudnymi rekoma twarzy dotykalam, czasem wyciskam niedoskonalosci.. Moze moj chlopak wytarl rece, albo co innego, w recznik do twarzy.. Niewiem. Mam 25 lat wiec na poczatki tradziku mam nadzieje za pozno. Jutro ide do pracy, masc cynkowa pomoze? W innym dziale nikt sie nie odzywal :)

Gość mi takei coś wyłazi jeśli
użyję kremu który ma składzie parafinę sprawdź czym smarujesz twarz

Gość załamana..zleksza
tez myslalam ze potowki, ale niewiem czy przy nich jest te biale w srodku do wycisniecia. A twarz smaruje nivea soft. Do twarzy ostatnio kupilam tez z nivei zel thermo, oczyszczajacy itp. Moglabym zel powiazac z tym, ale mysle ze to nie to.

Gość załamana..zleksza
w gore :)

Gość jolka fasolka
nie chce cie straszyc bo mozliwe ze masz tylko uczulenie ale tradzik moze sie pojawic miedzy 10-30 r.ż ale z tego co opisujesz to pewnie uczulenie bo tradzik to chyba raczej na policzkachczy czloe wystepuje:)

Gość moshekwasd
hoę tylko polecic dobrą dermatolog, która mnie wyleczyła z gorszego przypadku - dr Końca (przyjmuje w warszawie na bialostockiej)