Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia karmiaca z radoscia

Mleko mamy na serio i na wesolo: obalamy mity i wspieramy sie tutaj!

Polecane posty

śmiać mi się chce :D:D:D nawiedzona mamuśka!!!! zrozum kobieto że nie każda matka może wykarmić swoje dziecko :/ wiem po sobie wierz mi cuda wianki robiłam praktycznie przez miesiąc dziecko non stop przy cycku a i tak mm musiało być bo pokarmu nie miałam!!!!!!!! może jestem w tym 1-2% o których mówiłaś ale widocznie i moja mama i babka też a i prababka bo jakoś żadna z kobiet w naszej rodzinie nie daje rady wykarmić :/ prababka miała mamki do swoich dzieci babka karmiła mlekiem kozim a moja mama humaną i krowim jak się nie da to się nie da i żadne piękne słowa tego nie zmienią!!!

Gość cmdkjeiruhfj
Ech no mi też nieco piersi "obwisły" mimo, że długo nie karmiłam, takie mam wrażenie...z resztą ja przytyłam dużo i są większe, za duże jak dla mnie hehe :) A z butelkami nie cyrkuje się i nie podgrzewa, tylko się normalnie robi, ja nie używałam podgrzewaczy, ani innych pomocników, tylko czajnik, woda, butelka, mleko i smoczek hehe. Moja Mała nie wrzeszczała jakoś nigdy, że chce jeść, ale ją ją po prostu regularnie karmiłam z tej butelki... ale za to przy cycku był wrzaskun... i tak się zastanawiam, czy teraz dlatego, że nie "musiała" wrzeszczeć jest taka słitaśna ;) :P i nie wrzeszczy :D

Gość cmdkjeiruhfj
acha, ja jadłam wszystko łącznie z bigosem :) młoda nie miała żadnych gazów, kolek, ani nic z tych rzeczy.

moja mała je co 2godzinki,,w nocy 2 karmienia,,,i póki co z cycusiem sie nie chce rozstac...:) zasypia z nim/przy nim... czasem jest to męczące ale nie chce pozbawiać się tej bezwarunkowej ufności iprzytulania :) ja na poczatku musialam uwazac na diete bo mala miala wzdecia...teraz wcinam wszystko i mala zdrowo przybiera. ...ale mam kolezanke ktorej maly sie nie najadal jej mlekiem i byl i na butli i na cycu + jeszcze woda z glukoza...( masssakra ;/) maly ma 4 miesiace i ponad 8 kg ;/ teraz juz je zupki,deserki,kaszki,kleiki,,,,wszystko,,jak odkurzacz.....i nie choruje... choc dla mnie to troche trudne do pojecia zeby tak male dziecko tyyyle wcinalo i ciagle glodne