Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerina1983

jak podrobic test ciazowy

Polecane posty

Gość wystawiasz sobei swiadectwo
wiesz, nei mam na Ciebie słów laska.... każda z nas ma na koncie jakiś zawód miłosny, ale sama przyznaj przed sobą....niewiele kobeit wpada na pomysł by szantażować byłego podrobionym testem ciążowym

Gość wystawiasz sobei swiadectwo
jesteś głupia i psychiczna

Gość katerina1983
a kto go bedzie szantazowal??:) czlowieku, wysle mu sie test i niech zgaduje,ktora jest w ciazy jak oszukiwal 4 kobiety, dobrze,ze on nie jest psychiczny!!

Gość katerina1983
badziew to ten koles

Gość juliajulia
a po co mu robic na złosc w ten sposob ? myslisz ze jak on taki jest to cos sie toba przejmie ?

Gość to to to to tak
Moja koleżanka na studiach robiła taki eksperyment- rozpuszczali kroplę krwi w wodzie i umieszczali na teście. Jeżeli były 2 kreski znaczy,że krew ludzka. Spróbuj.

Gość fsdjfzjhdf
dobrze zrobisz a daj mu nauczke niech sra w porty i ciagnij to przynajmniej z miesiac z ta ciaza bo takie chamy musza wreszcie pjac co to odpowiedzialnosc powodzenia a te matrony co pisza o szanowaniu siebie i takie tam kazania to nie sluchaj bo te to sie tylko modla aby ich facet bokiem nie puscil

Gość katerina1983
hahah jeszce lepiej wysle mu poczta test ciazowy ;)) i podpisze,zostales ojcem niech sie zastanawia chu,,, ktora panne zapłodnil!! tylko,nadal nie mam testu;(( moze ktos pomoze??

Gość katerina1983
a skad jasterydy wezme??? za ciezko zdobyc

Gość katerina1983
ze by ktos mi wyslal??

Gość bzykadelko lol
na kafe moze jest jakas ciężarna co Ci tes wyśle? Przeslesz 5 zł na list i co za problem? za dwa dni test byś miala u siebie:) Fajna zagrywka wg mnie:) bo niby skad bedzie wiedzial jak były min dwie panny? no chyba ze mieszkaja daleko od siebie to stempel pocztowy wszystko podpowie

Gość Lori222
szacunek dla Ciebie za pomysłowość, ja bym się tak jak Ty chciała zemścić, co za potwór! dziadów należy nauczyc szacunku , łajdaczyć sie potrafia, ale poniesc odpowiedzialnosc juz trudniej im prychodzi, trzymam kciuki za powodzenie calej akcji, zeby sie gnojek wystraszyl i jeszcze zeby mu ... uschnął ! Niestety nie jestem w ciąży wiec nie moge pomóc. Jejku zadna kobietka stąd nie moze Ci wysłać testu??? Co za problem, zrób przelew komus na konto za test i przesyłkę, albo za test tylko i zaplac przy odbiorze listonoszowi, po sprawie. Kobiety no co Wy, pomóżcie, powinnyśmy trzymac sie razem no nie? Gdzie nasza babska solidarnosc???

Gość katerina1983
dzieki za mile wpisy ale zadna sie nie zglosila;((

Gość katerina1983
sotykał sie z 4 naraz!! takze bedzie mial chlopak stresa

Gość ja mam dwa testy
ciazowe piekne dwie kreski :-) ostatni z zeszlego roku ale sa dla mnie cenne-zachowalam tak na pamiatke moze na topikach typu ciaza itd